About Beautydots

Beautydots

Al meer dan acht jaar schrijf ik met veel liefde en passie over natuurlijke cosmetica en hoop dat ik anderen hiermee kan inspireren. Ik geloof in de kracht van het delen en wil de schoonheid laten zien van de wereld om ons heen. De ander laten stralen is één van mijn belangrijkste missies in het leven.
In het jaar 2009 begon het bij mij te kriebelen en wilde ik graag mijn passie voor cosmetica, parfum en beauty in het algemeen met anderen delen en ontstond Meisje Hip. Al van kinds af aan heb ik een grote belangstelling voor beauty en tot op de dag van vandaag is dit alleen maar meer geworden. Ik heb een voorliefde voor natuurlijke cosmetica en een bewuste leefstijl maar mijn focus ligt op het genieten. In het jaar 2016 is Beautydots ontstaan en is de tijd rijp voor verdieping en professionalisering, deze ontwikkeling zet zich nog steeds voort.

Ik heb een afgeronde HBO opleiding cultureel werk en ben afgestudeerd in de richting Kunst & Educatie. Sinds maart 2005 werk ik als dagbestedingscoach binnen de psychiatrie.

Van 2010 – 2013 heb ik geschreven voor de categorie 100% natuurlijk op een van de grootste beautyplatformen van Nederland www.beautyjournaal.nl In het totaal heb ik 24 reviews geschreven, op onderstaande link kun je de reviews en artikelen bekijken.

Debbie test dierproefvrije cosmetica van Paul Penders

In 2014 ben ik gevraagd om een bijdrage te leveren aan het project: De reis van de heldin, met creativiteit je geld verdienen. De bijdrage kun je lezen in deze link naar het artikel.

Naast het bloggen teken & schilder ik graag en ben ik in juli 2016 gestart met mijn persoonlijke blog World of Bliss. Ook verzorg ik met veel liefde en aandacht mijn zes katten en twee cavia’s.

Heb je opmerkingen, reacties of wil je graag met mij samenwerken? Vul onderstaand formulier in en ik mail je terug.

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge