Disclaimer

Beautydots is een persoonlijk blog en de artikelen en reviews die geplaatst worden zijn dan ook zo bedoeld. Een uitzondering zijn de promotionele artikelen en reviews die worden aangeduid als advertentie en/of persbericht. Hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Beautydots besteed veel aandacht aan het uiterlijk van haar blog door middel van professionele productfotografie. Wanneer je een foto mooi vind en deze wilt delen heb je vooraf toestemming nodig van Beautydots. Ook is het niet toegestaan zonder toestemming content te gebruiken voor een ander doeleinde.

Beautydots vind het ontzettend leuk wanneer er reacties worden geplaatst bij haar artikelen echter heeft zij ook het recht deze niet te plaatsen c.q. te verwijderen wanneer de reactie op welke manier dan ook niet aansluit bij de visie van Beautydots.

 

 

2 Comments

 • Reply Maessen 20 juni 2017 at 13:44

  Goededag
  Ik wil graag de lindeboom bloesem creme en de parfum kopen hoe moet ik dst bestellen?
  Gr Jose

  • Reply Beautydots 21 juni 2017 at 14:48

   Hallo Jose, helaas zijn deze producten niet meer verkrijgbaar. Ik ben geen webshop maar heb voor dit bedrijf geschreven. Helaas is er geen Nederlandse importeur die dit merk verkoopt.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge