Samenwerken

Beautydots probeert op een pure en inspirerende wijze artikelen te schrijven over eerlijke cosmetica & hippe lifestyle.

Tevens is het mogelijk om promotionele artikelen te plaatsen door middel van reviews en/of persberichten. Uiteraard moeten deze wel passen bij de uitgangspunten van Beautydots. Ook heeft Beautydots advertentieruimte beschikbaar, voor de voorwaarden en prijzen zie de contactgegevens onderaan de pagina.
Omdat Beautydots veel aandacht schenkt aan productfotografie is het alleen mogelijk om originele samples en/of producten aan te bieden. De gemiddelde duur van het testen van een product is minimaal 4 weken.
Wil je meer informatie over Beautydots? Vul dan het onderstaand contactformulier in en ik mail je zo spoedig mogelijk terug.

11 Comments

 • Reply Babs 29 mei 2012 at 15:43

  Hallo,

  Ik wil graag weten waar ik de Press-on nagels kan kopen. Ik heb al gegoogled maar ik kan het niet vinden. Ik weet dat jij er niet echt enthousiast over bent maar ik wil het graag een keer proberen.

  Gr Babs

  • Reply Meisje Hip 29 mei 2012 at 18:27

   Dag Babs,
   Dit is de link voor meer verkoopinformatie. Mail me jou adres dan stuur ik het setje naar je toe! http://www.broadwaynails.nl/

   Groetjes Debbie

 • Reply Babs 26 juni 2012 at 22:09

  Hoi Debbie, grappig…2 Babs-en, heb je de juiste Babs al gevonden?

 • Reply Jacqueline 2 februari 2013 at 13:54

  Hoi, wilde even zeggen dat je link naar organix.nl niet meer klopt. Ben geÏnteresseerd maar kon niet doorklikken.

  Groetjes,
  Jacqueline

  • Reply Meisje Hip 2 februari 2013 at 22:31

   Ik ga er morgenavond even naar kijken.

 • Reply Kaitlin 28 mei 2013 at 19:29

  Hoi,

  Ik heb gezien dat u van de iHerb website iets gekocht heb. Ik wilde even vragen hoeveel de customs was? Ik wil graag iets bestellen maar mijn order is echt groot en ik wil geen verrassing van customs hebben 🙂

  Of weet u waar ik Acure Organic in een Europese website kan kopen?

  • Reply Meisje Hip 28 mei 2013 at 21:52

   Dag! Ik heb even voor je gekeken maar ik kan geen Europese website vinden waar Acure Organic wordt verkocht. Jammer want vooral de argan producten zijn super! Ik bestel regelmatig bij Iherb en let daarbij altijd op het gewicht. Wanneer het te zwaar weegt dan verdeel ik mijn bestelling over twee pakjes. Ik betaal dan wel wat meer verzendkosten. Ik geloof 12 dollar per pakket maar heb tot nu toe nog nooit geen invoerrechten hoeven te betalen. Ik hoop dat ik je met dit antwoord heb geholpen;-)

 • Reply claire Faure 27 juni 2013 at 12:24

  ik heb horen zeggen dat u blend methode toepast . hoe kan ik u bereiken?
  0474493949

 • Reply Roy Serkei 22 januari 2014 at 14:06

  Goede middag,ik heb een jaar geleden Meharees Acqua di profuma 50 ml van l erbolario gekocht.die is nu op en ik vraag me af als u nog meer produktem heeft van dit merk.vooral afthershave?zo ja dan wil ik het parfum en de aftherschave bestellen.

  • Reply Meisje Hip 22 januari 2014 at 19:10

   Dag,
   Ik heb geen parfumerie. Ik schrijf alleen artikelen. In Breda zit een L Erbolario shop en ook in Amsterdam bij http://www.lavendula.nl kun je dit merk kopen.
   Groetjes Debbie

  Leave a Reply

  CommentLuv badge