Parfum

Parfumerie.nl Shopping Haul & Welkom

24 oktober 2017
Parfumerie.nl Shopping

Ik ben een enorme parfumliefhebber en af en toe verwen ik mezelf met een nieuw parfum. Mijn favoriete parfumerie is Parfumerie.nl waar ik online mijn parfums bestel. Parfumerie.nl heeft naast haar webshop een fysieke winkel in Amsterdam. Ik wil graag mijn laatste bestelling met jullie delen.

Maar allereerst van harte welkom op mijn blog!

Zoals jullie misschien weten heb ik het de afgelopen periode erg druk gehad. Mijn aandacht was gevestigd op een zoektocht naar mijn passies en creativiteit. Ik heb een nieuw blog ontwikkeld, World of Bliss en heb veel beeldend werk gemaakt. Toch kruipt het bloed waar het niet gaan kan en tijdens mijn vakantie op Terschelling ervoer ik dat ik het schrijven over beauty mistte. Ik hoop dat ik mijn gemis de komende tijd weer ruimschoots ga inhalen en vandaag dus mijn eerste blogpost sinds lange tijd over mijn lievelingsonderwerp parfum.

Parfum Alaia
Parfumista Pur Sang?

Mijn liefde voor parfum verloopt in golfbewegingen. Soms koop ik een hele tijd niets en dan ineens kan ik drie flesjes in een half jaar bestellen. Ik heb ook geen signature scent en mijn collectie groeit nog steeds. Het schrijven over parfum is niet eenvoudig en een vak apart. Maar ik vind het wel leuk om mijn enthousiasme over bepaalde geuren met jullie te delen.

Shoppen bij Parfumerie.nl

Ik ben absoluut fan om te shoppen bij webwinkel parfumerie.nl. Hun service is gewoon goed en bij elke bestelling krijg je mooie samples. Het assortiment is goed, sommige merken zoals Chanel verkopen ze niet online maar daarentegen zijn er genoeg andere interessante merken te vinden.

Alaïa, Amouage en Xerjoff Bracken Eau de Parfum

Geïntrigeerd door een eerdere sample dat ik had ontvangen heb ik een 50ml flacon van het parfum Alaïa besteld. De Tunesische modeontwerper bracht in 2015 zijn eerste parfum uit geïnspireerd op zijn jeugd in Tunesië. De flacon vind ik prachtig en ook het sensuele parfum kan mij erg blij maken. Het parfum opent met lichte noten en roze peper, het hart bevat fresia en pioenroos en de basis bestaat uit musk, leer en iris. Ik vind het parfum niet sterk aanwezig maar het ontwikkeld zich tot een subtiel en universeel parfum. Ik vind het parfum geschikt voor zowel vrouwen als mannen.

Parfum Alaïa Paris Xerjoff Dame Bianca Eau de Parfum

Het is heel fijn dat er de mogelijkheid bestaat om samples te bestellen bij Parfumerie.nl. Ik was erg nieuwsgierig naar het parfum Dame Bianca van het Italiaanse niche merk Casamorati door Xerjoff. Inmiddels heb ik van Xerjoff het heerlijke parfum Bouquet Ideale in mijn bezit en ik denk dat het daar niet bij zal blijven. Dame Bianca heeft dezelfde zachtheid als Bouquet Ideale maar bevat meer vanille en iris. Dit parfum zou weleens mijn signature scent kunnen worden. Het parfum is opgebouwd uit deze verschillende geurnoten:

Opening: Lemon en Kumquat

Hart: Italiaanse iris, Egyptische Jasmijn, Lelietjes van Dalen, Viooltjes en Sering

Basis: Sandelhout, Ceder, Vanille, Muskuskaasjeskruid, Witte muskus en Mout.

Xerjoff Dame Bianca

Amouage Bracken Eau de Parfum

Nog zo’n onverwachte beauty is Amouage Bracken. Een parfum zoals ik nog nooit eerder heb geroken en met een houdbaarheid waar je u tegen zegt. Het is al de tweede keer dat ik van dit parfum samples heb besteld want ik kan er geen genoeg van krijgen. Een grote flacon kan ik helaas niet betalen dus doe ik het maar op deze manier. Zo kan ik toch genieten van een van mijn lievelingsparfums. Ik kan niet goed omschrijven waar het parfum nu precies naar ruikt. Het is een zacht licht fruitig parfum met een warme ondertoon en bevat uitzonderlijke ingrediënten.

Het parfum opent met wilde bessen en de geur van varen, het hart bestaat uit lelie, narcis, kamille en leer. De basis bestaat uit patchoeli, vetiver en berk.

Net zoals alle andere parfums van Amouage is de houdbaarheid van Bracken uitzonderlijk lang en kan ik er geen genoeg van krijgen. Heerlijk!

Parfum samples
Bij elke bestelling die je bij parfumerie.nl doet ontvang je twee of meerdere samples. Het is een verrassing welke samples je krijgt maar ik ben er altijd blij mee. Het dragen van parfum vind ik super belangrijk en ik sla ook geen dag over. Ik verheug mij ’s ochtends al op welk parfum ik die dag zal dragen en wanneer er zulke mooie parfums voor mij klaarstaan is dit echt genieten.

Ben je ook net als ik een ware parfumista en vind je het fijn om online je parfums te bestellen? Neem dan eens een kijkje op de webshop van Parfumerie.nl en laat mij weten welk parfum jij lekker voor jezelf hebt gekocht.

Dikke zoen, Debbie

Bewaren

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge