Persoonlijk

Beautydots is Alive & Kicking

22 november 2016
Beautydots eerste blogpost

Ik had niet verwacht dat ik ooit nog een blogpost zou schrijven voor mijn blog Beautydots. Maar de wonderen zijn de wereld dus nog niet uit dus hier ben ik weer, Alive & Kicking. Ik heb uiteraard niet stil gezeten en de afgelopen tijd hard gewerkt voor mijn nieuwe blog World of Bliss maar daar ga ik het nu niet over hebben.

Op acht juli van dit jaar dacht ik dat ik mijn laatste blogpost zou schrijven voor Beautydots. Ik was moe van alle druk die het onderhouden van een Beautyblog mij opleverde en zat niet goed in mijn vel. Gelukkig ben ik achter de schermen altijd blijven werken in de wereld van beauty en merkte dat ik deze niet kon missen.

I Love Blogging
Door een hele vervelende fout en allerlei nare omstandigheden ben ik een tijd lang alle content van de afgelopen zeven jaar kwijt geraakt. Ik was daar erg verdrietig over en heb met veel hulp alles weer terug kunnen zetten. In mijn hoofd was ik al definitief afscheid aan het nemen. Alle content, alle links, en alle gastblogs zijn gelukkig weer in werking en daar ben ik zo ontzettend blij mee!

Ik hou van schrijven, ik hou van bloggen en ik heb een passie voor beauty en schoonheid. Dat ik nu weer verder ga met dit blog is dus een bewuste keuze met hoofd en hart genomen.

Mijn leven stond en staat in het teken van beauty, schoonheid en creativiteit en dat is wat ik graag met jullie wil delen.

Enjoy!

Liefs Debbie

Bewaren

Bewaren

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge