Beautynieuws

Beauty Pitch Dr Pierre Ricaud

11 juni 2016
Header Dr Pierre Ricaud

Omdat ik zoveel nieuwe beauty items zie, koop en ontvang heb ik deze nieuwe post Beauty Pitch bedacht. Ik zal op deze Beauty Pitch wat korte artikelen plaatsen om jullie alvast leuke en wellicht interessante beautyproducten en nieuws te laten zien. Ik heb behoefte aan dit onderwerp omdat mijn kantoor te vol komt te staan met dingen die ik enorm graag met jullie wil delen!
Vandaag wil ik jullie kennis laten maken met het Franse merk Dr Pierre Ricaud. Ik deed er onlangs mijn tweede bestelling en ik vind het leuk om deze aan jullie te laten zien.

Kennen jullie Dr Pierre Ricaud?
Dit Franse merk bestaat sinds 1986 en er zijn 12 fysieke winkels in Frankrijk. De producten worden zonder tussenkomst van derden aan de consument verkocht.

 • Vervaardigd in Frankrijk
 • Parabeenvrije formules
 • Dermatologisch getest
 • Producten zijn niet getest op dieren.
 • Dr Pierre Ricaud wordt niet verkocht in China.
 • Statement over dierproeven: Dr. Pierre Ricaud We never proceed to animal testing at Dr Pierre Ricaud. Our formulae are tested on cell cultures then on volunteers in real conditions or use and under dermatologists’ control. We don’t deliver in China.

Dr Pierre Ricaud huidverzorging
Fluide Lacté Démaquillant voor het reinigen van het gelaat en de ogen en Optimalia Crème Teintée Perfectrice Effect Naturel.

Dr Pierre Ricaud Optimalia
Wat heb ik zoal gekocht?
Omdat ik nog niet zo goed op de hoogte ben van het merk Pierre Ricaud heb ik me een beetje ingehouden. Ik heb een aantal make-upproducten gekocht, een reiniger en een gekleurde dagcrème. Bij Dr Pierre Ricaud kun je veel producten met korting kopen en krijg je altijd een leuke verrassing bij je bestelling.

Dr Pierre Ricaud Makeup
♥ Révèle éclat Blush Lumière Naturelle
♥ Sublim Lèvres transparente lipstick Rose Pivoine
♥ Ongles Parfaits Rose Pivoine

Bij elke bestelling zit iets extra’s!

Dr Pierre Ricaud
Wanneer je een bestelling plaatst krijg je nog een optie om een cadeautje uit te kiezen. Dit kan een ander product zijn van Dr Pierre Ricaud of een sieraad. Ik koos voor 3 testers en deze goodies zaten lekker verpakt in de doos: Soin Lavant Volume – Matière, Avantgardist Serum-Creme en Papiers Matifiants.

Het is natuurlijk altijd leuk om een pakketje te krijgen en af en toe online een bestelling te plaatsen. Ik ben opgehouden dit te doen bij Yves Rocher omdat zijn niet dierproefvrij zijn en dan kan dit merk misschien een leuke vervanger zijn. De prijzen liggen wel wat hoger maar ik hoop dat de producten van een goede kwaliteit zijn, ik heb nog geen tijd gehad om ze uit te testen. Wanneer je door deze Beauty Pitch geïnteresseerd bent geraakt in dit merk zou ik zeker eens een kijkje nemen op de website van Dr Pierre Ricaud.

Ik ben benieuwd of jullie dit merk kennen en hebben jullie wel eens een bestelling geplaatst?
laat het me weten 🙂

Liefs Debbie

2 Comments

 • Reply Marieke 11 juni 2016 at 07:44

  Ik ken Pierre ricaud wel van naam, maar heb er nog nooit wat besteld of wat van geprobeerd. De producten zien er goed uit! Ik bestel niet meer bij Yves rocher (inderdaad omdat ze niet dierproefvrij zijn), fijn dat zij dat wel zijn 🙂

  • Reply Beautydots 11 juni 2016 at 18:32

   Ja, ik vind het erg moeilijk om nog iets bij Yves Rocher te bestellen. Jammer hoor.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge