Review

Hannah Xperience & Coagulatie

9 juni 2016
Hannah Huidcoach

Een paar weken geleden ben ik richting Voorthuizen gereden om mij eens lekker te laten verwennen bij Hannah huidcoach Marielle Eggenkamp. Ook zou ik een coagulatie behandeling krijgen voor de gesprongen haarvaatjes bij mijn neusvleugels die mij al een lange tijd storen. Ik was best een beetje gespannen voor dit bezoek, maar eerst zal ik een Hannah Xperience ondergaan.

Het klinkt ook een beetje eng nietwaar?

Hannah Huidcaoch Voorthuizen
De Hannah Xperience

Ik werd opgewacht door huidcoach Mariëlle, die allereerst een uitgebreide intake bij me afnam. Niet alleen mijn gegevens maar ook mijn algehele gezondheid, medicijngebruik en voedingsgewoontes werden daarbij meegenomen. Want aan de huid is te zien hoe gezond en vitaal iemand is en daar ben ik het zeker mee eens. Mariëlle heeft veel kennis op het gebied van gezonde voeding en leefstijl en ik was daar best van onder de indruk. Na de intake begon dan het eindelijke werk, de Hannah Xperience.

Hannah is beroemd om haar befaamde bindweefselmassage waardoor de huid enorm goed wordt doorbloed. Hoe meer de huid doorbloed raakt, hoe beter het herstel kan plaatsvinden. Omdat ik een lichte gevoelige huid heb heeft Mariëlle de bindweefselmassage minder intensief toegepast. Een bindweefselmassage kan behoorlijk pijnlijk zijn hoor. Ik word heel snel rood en na zo’n massage heb ik meestal een gloeiend hoofd wat ik niet zo’n prettig gevoel vind. Nu had er daar gelukkig geen last van. Een lichte peeling maakt de massage helemaal af. Daarna krijg ik nog een heerlijk serum aangebracht en dit vind mijn huid helemaal prima.

Hannah Coaguleren
Coagulatie

O jee, we zijn aangekomen bij de ingreep, er wordt nu met een heel fijn warm naaldje het bloedvaatje dichtgeschroeid. Dit gebeurd door hele kleine stroomschokjes toe te passen. In mijn rug moet een metalen plaatje om deze elektrische schokjes te geleiden. Het coaguleren bij de linkerkant van mijn neus deed geen pijn, maar aan de rechterkant was het heel erg gevoelig. Dus stroomden de tranen als vanzelf uit mijn ogen.

Hannah Coagulatie
Het coaguleren is best te doen maar een neus is gewoon ontzettend gevoelig. Na de behandeling vertelde Marielle dat de huid wat gaat schilferen en rood kan worden. Ook wordt mij door Marielle afgeraden in de zon te gaan omdat daardoor de kans aanwezig is dat er pigmentvlekken ontstaan. Ik heb één geluk, ik ben totaal geen zonneaanbidder, dus dit zal mij niet zo snel gebeuren. Voor de zekerheid en een volledige bescherming moet ik toch een poosje factor 20 op deze (gevoelige) plekjes smeren. En dat doe ik dan ook trouw.

Hannah Experience
Het resultaat!
Ik zal beslist nog een paar keer voor een coagulatie behandeling naar de Hannah huidcoach moeten gaan. In een keer krijg je deze gesprongen adertjes niet weg. Wel is het huidbeeld een stukje rustiger geworden, en zijn aan de rechterkant de adertjes zo goed als verdwenen. Een behandeling met de coagulator is aan te raden in de herfst of winter omdat de nadelige gevolgen van de zon minder heftig aanwezig zijn.

Ik heb genoten!

Ondanks de tranen die over mijn wangen biggelden van de felle naaldjes in mijn neus heb ik deze Hannah Xperience als zeer positief ervaren. Ook het coaguleren viel mij heel erg mee, oké geheel pijnloos is het niet maar Mariëlle was zeer zorgzaam en vroeg regelmatig of het goed ging. Mijn huid zag er na de behandeling mooi uit en ik zag dat dit avontuur haar goed had gedaan. Thuis ga ik verder met de fijne en doeltreffende huidverzorging van Hannah die ik heb gekregen en in oktober ga ik weer een keertje terug voor een vervolgbehandeling. En dan boek ik er zeker de Hannah Xperience bij als een cadeautje voor mezelf!
Wil je meer informatie over een Hannah Xperience of een andere behandeling, neem dan contact op met Hannah Huidcoach Voorthuizen of bezoek de website.

Ken jij Hannah en hoe zijn jou ervaringen? Ik ben zeer benieuwd!

Liefs Debbie

2 Comments

  • Reply Hilde 10 juni 2016 at 08:02

    Stoer hoor! Klinkt idd spannend, maar als het resultaat er mag zijn zou ik het ook doen idd. Misschien in het najaar mij er eens in gaan verdiepen…;-)

  • Reply Beautydots 10 juni 2016 at 11:48

    Ja Hilde, het is echt de moeite waard en je wordt beslist op je gemak gesteld bij een Hannah Huidcoach. En vooraf je goed laten informeren zou ik zeker doen.

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge