Beautynieuws

Catrice LE Herfst-Wintercollectie It Pieces

7 juni 2016
Catrice It Pieces

Het is nog geen zomer maar ik ontvang alweer persberichten over de nieuwe herfst en wintercollecties. Zo ook over de nieuwe Catrice Limited Editions It Pieces collectie die vanaf juli in de winkels ligt.

Deze nieuwe collectie is geïnspireerd op de invloeden van de Gothic subcultuur en elegante fluwelen creaties. Er zitten prachtige items bij zoals de fluweelachtige zwarte smokey, Prêt-à-Volume mascara voor sensationele wimpers en de Matt 6h Lip Artist in drie prachtige kleuren die iedere herfst-of winteroutfit compleet maakt. De Catrice It Pieces collectie is het absolute voorbeeld van vrouwelijkheid en romantiek!

Ik vind deze nieuwe Catrice collectie prachtig!

It Pieces by CATRICE – Prêt-à-Lumière Longlasting Eyeshadow Consumentenadviesprijs €3,99.

Catrice LE EyeshdowCatrice Eyeshadow Hybride Held. Een intense kleur gecombineerd met een lichte uitstraling. De nieuwe en extreem crèmige poeder textuur geeft een maximale kleur na slechts een keer aanbrengen. In drie verschillende kleuren – champagne, roze en grijs. Verkrijgbaar in 030 Dîner En Blanc, 050 La Vie En Rose en 060 Comme Ci Comme Gris.

It Pieces by CATRICE – Prêt-à-Volume Smokey Mascara Consumentenadviesprijs €4,59.
Catrice mascara
Het idee van fluweel. Diepzwart volume en definitie: het vezel borsteltje verzekert je van een expressieve look voor je wimpers. Blijft tot 18 uur zitten, bevestigd door een extern instituut. Verkrijgbaar in 010 Velvet Black.

It Pieces by CATRICE – Shine Appeal Fluid Lipstick Intense Consumentenadviesprijs €3,99.
Catrice Lipgloss Schitterend Silhouette. De diepe, rijke kleur van een lippenstift gecombineerd met een intensieve glans. De hoge pigmentatie en de langhoudende formule maken deze eyecatcher onderscheidend. Twee kleuren, twee highlights: pink en rosé. Verkrijgbaar in 030 The OlymPINK Games en 040 Rose Your Voice!.

It Pieces by CATRICE – Matt 6hr Lip Artist Consumentenadviesprijs €4,99.
Catrice Matt Lip artist
Finishing Touch. Blijft zes uur lang zitten zonder je lippen uit te drogen. Intensieve dekking en een fijne, subtiele uitstraling. De textuur creëert perfect matte lippen. Accenten kunnen worden aangebracht in een lichte en donker roze kleur of in fel fuchsia. Verkrijgbaar in 010 Bare Nude’s Soul, 030 Barberry Hopping en 040 HibisKiss-Proof.

It Pieces by CATRICE – Deluxe Glow Highlighter Consumentenadviesprijs €4,59.

Catrice Highlighter Driekleurige glans. Drie verschillende highlight kleuren in champagne, roze en brons voorzien je huid van een natuurlijke glans. De extreem zachte poeder bevat glansdeeltjes die reflecteren in het licht en zorgen voor een ultieme glow. Verrijkt met vitamine E en jojoba olie. Verkrijgbaar in 010 The Glowrious Three.

It Pieces by CATRICE – Ultimate Nail Lacquer Consumentenadviesprijs €2,89. Catrice Nagellak Eindeloze Elegantie. Onze probeer-en-test-formule in negen kleuren. Buitengewoon diepe kleur, langhoudend en een hoogglans finish. Het professionele ronde kwastje geeft een prachtig resultaat na slechts een keer aanbrengen. Drie kleuren – palissander en twee bestinten – verwelkomen het herfstseizoen. Verkrijgbaar in 118 Take A Brick, 120 Berry Necessary! en 121 Plump Around. 10 ml.

‘It Pieces’ by CATRICE is vanaf juli 2016 verkrijgbaar bij Kruidvat en Trekpleister in Nederland en bij Kruidvat in België.

Wat vinden jullie van deze nieuwe collectie?

Liefs Debbie

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge