Beautynieuws Inspiration

Vogue Beauty Night Out Goodiebag

26 mei 2016
Header Vogue Beauty Night Out

Op 3 mei vond het Vogue Beauty Night Out plaats in het hippe en luxueuze W hotel in Amsterdam. Ik was best een beetje nerveus want dit keer zou ik er alleen naar toe gaan.

Tijdens de Vogue Beauty Night Out maak je kennis met maar liefst negen luxe high-end merken en het Vogue team onder het genot van bubbels en heerlijke hapjes. Ik vind het altijd zo leuk wanneer ik Fiona Hering zie, ik krijg zo’n energie van deze vrouw! Haar aanspreken durf ik niet maar misschien dat ik de volgende keer eens de stoute schoenen aantrek. Ik heb mijn zenuwen al snel aan de kant gezet en mij vol in deze beautybelevenis gestort want de avond zou anders te kort zijn.
Tijdens de Vogue Beauty Night Out zijn hotelkamers omgetoverd tot luxe counters waar je kennis kunt maken met de deelnemende merken. Het is echt ontzettend leuk en wanneer je een korte workshop hebt gevolgd krijg je van dat merk een goodiebag mee. Aan het eind van de avond kon ik bijna de vele tassen niet meer dragen en voelde ik mij een beetje als Carrie in ‘Sex in the City’. Supercool.

Ik heb geprobeerd foto’s te maken maar het was erg druk en ik was niet uitgenodigd als schrijvende pers. Ik wilde de gasten niet teveel storen vandaar dat ik tijdens de Vogue Beauty Night Out niet zoveel foto’s heb gemaaky maar van de goodies des te meer!
Vogue Beauty Night Out Selfie Deze Vogue Beauty Night Out vond plaats in het W hotel aan de Spuistraat, dit hotel is gevestigd in het oude postkantoor en heeft een prachtig dakterras. Ik hoorde dat op deze plek het ook mogelijk is om als gast te lunchen en te dineren, ik vind het een echte aanrader!
Vogue Beauty Night Out W hotel Ik was een tikkeltje gespannen, ik voel mij toch stiekem een beetje onzeker wanneer ik op dit soort events moet verschijnen. Op de achtergrond het prachtige uitzicht op het Paleis op de Dam.
Vogue Beauty Night Out Food Tijdens het event kun je genieten van heerlijke drankjes en hapjes! Ik dacht dat op het bordje een lekker dessert lag maar het bleek een forse inktvismoot te zijn. Nee, dat had ik inderdaad niet gezien maar wel geproefd!
Vogue Beauty Night Out Sally HansenIk heb van de goodies die ik mee heb gekregen foto’s gemaakt zodat jullie een indruk kunnen krijgen van de producten. De goodiebags zijn altijd erg royaal gevuld en erg de moeite waard. Er was een stand van Sally Hansen waar ik mijn nagels kon lakken met deze gellak die zonder lamp gebruikt kan worden. Ik mocht een kleurtje uitkiezen en deze kreeg ik netjes op mijn nagels gelakt. Na de manicure mocht ik de nagellak en de topcoat meenemen. Ik heb gekozen voor een vrolijk zomers kleurtje. De nagellak blijft ongeveer een week goed op mijn nagels zitten.
Vogue Beauty Night Out Lancaster Ik ben erg benieuwd naar deze bruin zonder zon producten van Lancaster. Deze speciale lijn bevatten nog meer producten waaronder ook een Eau fraîche die ontzettend lekker rook! Deze bodyscrub en zelfbruiner hebben dezelfde herkenbare zomerse geur en zijn speciaal gemaakt voor onder de douche. Tijdens het douchen een zelfbruiner gebruiken is voor mij nieuw en ik ben dan ook benieuwd naar het resultaat. Eens kijken of ik mijn witte beentjes een beetje op kleur kan krijgen. 🙂
Vogue Beauty Night Out Foreo Wat een gek dingetje is dit hè? Toen ik de grappige spulletjes van Foreo zag had ik niet meteen in de gaten waarvoor ik deze moest gebruiken. De vrolijk gekleurde siliconen bolletjes zijn bedoeld om de huid van het gezicht mee te reinigen. Het silliconen bolletje voelt lekker aan maar ik weet niet zeker of ik dit ga gebruiken. Wat wel heel erg handig is is dat je het dingetje kunt opladen met een USB stickje.

vogue beauty night out moschino Ik ben nu drie keer naar de Vogue Beauty Night Out geweest en elke keer is er ook een parfummerk aanwezig. Dit keer was het Moschino met het nieuwste parfum ‘Fresh”. Ik moet jullie eerlijk zeggen dat ik het helemaal niets vind en ik ook blij was dat ik alleen een miniatuurtje mee kreeg. Ook het parfum vind ik niet lekker en ga ik niet gebruiken. Een beetje jammer is het wel. Een erg gewaagde zet van Moschino.
vogue beauty night out sebastian O wat was ik benieuwd naar de nieuwe haarverzorging van Sebastian! Deze speciale olie met argan is echt ontzettend fijn en mijn haren zijn er ook erg blij mee. We kregen allemaal een fullsize flacon mee naar huis.
vbno guerlain Ik keek ook erg uit naar de suite van Guerlain. Daar presenteerde dit mooie Franse merk haar nieuwe lijn make-upproducten gebaseerd op het parfum La Petite Robe Noir. De lippenstift en nagellak hebben geven na het gebruik een zweempje van dit beroemde parfum af. De nagellak heeft een fantastische kleur en de lippenstiften ook! Wat vind je van de gedurfde blauwzwarte kleur die op de lippen een subtiele paarse tint afgeeft. Een prachtige goodiebag van Guerlain waar ik erg blij mee ben.

vogue beauty night out comfort zone Nog een mooi high end beautymerk is Comfort Zone waarbij de nadruk ligt op wetenschappelijk onderbouwde en gekozen formules met de beste ingrediënten van natuurlijke oorsprong. Na de introductie van dit merk kregen we een persoonlijk advies aangemeten en mochten we een fullsize product meenemen. Ik koos voor dit serum waarvan ik hoge verwachtingen heb. De blauwe porseleinen flacon is werkelijk een plaatje en het serum is ook super!

vbno comfort zone samples In de goodiebag van Comfort Zone zaten nog een aantal fijne samples.

vbno browgal En als laatste wil ik aan jullie dit leuke merk laten zien: The Browgal wenkbrauw gel en Apot.Care Optilash growth serum. Een wenkbrauwengel gebruik ik elke dag en daarom was ik ook blij met dit merk. De Apot.Care Growth serum is bedoeld om de wimpers in lengte en/of volume te laten toenemen. Het serum bevat geen chemische bestanddelen en is hormoonvrij. Ik vind dat best een dingetje en ik geloof er ook niet zo in, maar een poosje testen kan beslist geen kwaad.

Vogue Beauty Night Out Aan het eind van de avond was ik moe en voldaan, heb ik genoten van de lekkere drankjes en hapjes en ontvang ik nog het nieuwste Vogue magazine en een leuk shirt. Deze editie was wederom erg geslaagd en ik was zelfs vergeten dat ik in mijn eentje aanwezig was, omdat er genoeg te zien en te beleven was.
Een ticket voor de Vogue Beauty Night Out is zeker niet goedkoop en kost €99,00. Er zijn 150 tickets beschikbaar dus je moet het wel eventjes in de gaten houden. De volgende Vogue Beauty Night Out is gepland op 3 november 2016. Misschien zie ik je dan! Onder dit artikel kun je nog kijken naar een video impressie van deze editie.

Liefs Debbie

2 Comments

 • Reply Marieke 26 mei 2016 at 16:51

  Wat leuk! Ik kende het helemaal niet. Er zitten hele mooie goodies tussen. Dat is de foreo Luna Mini toch? Die schijnt super te zijn, daar ben ik wel erg benieuwd naar!

  • Reply Beautydots 26 mei 2016 at 17:09

   Hoi Marieke, dat klopt inderdaad, deze mini is niet oplaadbaar maar de overige wel. Hij voelt wel fijn aan en geeft de huid door haar massagewerking een goede doorbloeding.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge