Beautynieuws

Unboxing Styletone box Mei

20 mei 2016
Header Styletone box mei

Hè hè, eindelijk heb ik de tijd om eens rustig een blogpost te schrijven want wat was deze week druk gevuld! Ik heb inmiddels de Styletone box van mei al een weekje in huis en heb een aantal spulletjes daarvan al getest. Ook wel handig nu ik over deze box wil schrijven.

De Styletone box is momenteel mijn favoriete beautybox van alle beautyboxen die ik heb uitgeprobeerd. De reden hiervan is dat de producten met zorg worden uitgekozen, de box mooie niche merken bevat die ik nog niet ken, en het mooiste van alles is dat deze ook nog eens dierproefvrij zijn. De Styletone box wordt een keer per maand verzonden in een doosje dat door de brievenbus kan. Normaal gesproken is dit geen probleem maar dit keer had de postbode er moeite mee en moest eventjes aanbellen. Als gevolg hiervan is de wikkel wat beschadigd vanwege het duwen door mijn brievenbus maar dit zal ik hem vergeven.

Styletone box mei
Styletone box wall of fame
Bij deze Styletone box is wederom veel aandacht besteed aan het uiterlijk en de vormgeving van de verpakking. In de doos vind je een Engelstalige brochure waarin de producten worden uitgelegd. Ook staan er leuke tips & tricks in en zijn er speciale aanbiedingen. Ook is er een ‘wall of fame’ waarin de leukste en inspirerende foto’s over de Styletonebox worden geplaatst. Ik had het niet eens zo snel gezien maar ik sta er deze maand in met een Instagram foto. Nog met mijn oude naam Mooi van Koosje, maar toch, heel erg leuk!

En dan nu de inhoud van deze wederom prachtige Styletone editie!

Styletone box mei
Emite Eyelid Base €29,00
Een multifunctionele primer zowel geschikt als basis voor oogschaduw maar ook geschikt om donkere kringen onder de ogen weg te werken of preventief rond de mond wanneer je een foundation gebruikt. Foundation kan gedurende de dag rond de mond wat subtiele barstjes gaan vertonen en met deze primer wordt dit voorkomen. Kortom voor vele doeleinden inzetbaar en ik ga al deze voordelen de komende tijd uitproberen. De Emite eyelid base verzorgt de huid van de oogleden en geeft de huid een mooie gladde uitstraling. De oogschaduw blijft daardoor mooi op haar plek zitten en de kleuren worden door deze primer net een tikkeltje intenser.

Marsk Eyeshadow Brush €12,00
Het minerale make-up merk Marsk heeft naast high-end minerale oogschaduw en foundations ook prachtige kwasten in haar assortiment. Ik ken dit merk niet maar wanneer je naar de website gaat zul je merken dat het over kwalitatieve dierproefvrije minerale make-up gaat. Het oogschaduw kwastje bevat synthetische haartjes (helemaal goed) en is vrij stevig waardoor je de oogschaduw mooi kunt blenden. Ook dit product uit de Styletone box ga ik zeker vaker gebruiken!

styletone box mei blush
29 cosmetics Crush grape seed age protecting blush €34,95
Alweer zo’n prachtig product van 29 cosmetics waar ik ontzettend blij mee ben! Ik heb de website van dit merk opgezocht en ben nog enthousiaster geworden. Het merk 29cosmetics is ontwikkeld door Lydia Mondavi, telg uit een wereldberoemde wijn familie uit Amerika, Californië. Zij heeft alle voordelen van druivenpitolie uitgewerkt en zo een huid en make-uplijn ontwikkeld van hoge kwaliteit. Deze blush die verkrijgbaar is in maar liefst vier mooie natuurlijke kleuren bevat antioxidanten die de huid voedt en verzorgt en beschermd tegen de invloed van vrije radicalen. Het merk 29 cosmetics heeft haar naam te danken aan de plek waar de beroemde wijngaard Napa Valley zich bevind, namelijk Highway 29.

Styletone box lekker in een potje
Lekker in een potje Lip Scrub Rose & Peppermint €4,95
Lekker in een potje is een vegan, handmade en puur natuurlijke huid en haarverzorgingsmerk afkomstig uit Utrecht. Alle ingrediënten die Lekker in een potje gebruikt zijn zo puur dat je ze kunt eten! De lipscrub bevat naast biologische kokosolie, sheaboter en suiker, vitamine E, essentiële rozenolie en natuurlijke pepermuntextract. Verder niets. Een Hollands merk dat we zeker in de gaten moeten houden. Neem eens een kijkje op de website van Lekker in een potje.

Styletone Box Manna Kadar
Styletone box Manna Kadar
Manna Kadar Lip Locked Priming Gloss Stain €21,95
Het laatste product uit de box is deze mooie lipgloss van Manna Kadar. Ook weer zo’n leuk nieuw merk waar ik nog nooit van had gehoord. Manna is beroemd om haar 3-stappen Beauty plan: prime, polish & perfect. Het assortiment van Manna Kadar bestaat uit multifunctionele producten die een flawless look in 7 minuten garandeert. De Locked Priming Gloss Stain is een primer en lipgloss in een en blijft lekker lang zitten. De Gloss Stain bevat vitamine E en A en frambozen extract om de lippen zacht en in goede conditie te houden. Ik heb de kleur Lucky ontvangen, een nude roze kleur die volgens Styletone dit voorjaar en zomer helemaal hot zal zijn!

Wederom is Styletone er in geslaagd een prachtig samengestelde box af te leveren met een hoge waarde aan cosmetica producten. De Styletone box is voor mij echt de favoriet onder de beautyboxen en ik ben dan ook weer benieuwd wat de nieuwe maand aan spannende producten en merken zal brengen.

Wat vind jij van deze Styletone box?

Liefs Debbie

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge