Beautynieuws

H&M Beauty Make-up lipstick matte, blush & mascara

15 mei 2016
H&M Makeup header

Een paar weken geleden was ik een weekendje shoppen in Rotterdam en moest ik even langs de H&M. Ik was zo nieuwsgierig naar de vernieuwde make-upcollectie en ook naar de speciale consciouslijn. In Rotterdam zit een hele grote vestiging van de H&M aan de Lijnbaan en natuurlijk ben ik er eventjes naar binnen gegaan.

Ik was blij verrast want ze hadden er de hele collectie en deze zag er prachtig uit! De displays met mooie doosjes schreeuwden naar mij om gekocht te worden maar ik kon mezelf gelukkig bedwingen. Ik heb uit de gewone make-upcollectie drie dingen uitgekozen namelijk een mooie matterende lippenstift, een blush en een mascara die vele beloftes moet waarmaken!

H&M Makeup Mascara
Faux-to-go mascara €9,99
Laten we beginnen met de mascara, deze heeft een flexibel kunststof borsteltje en is fijn in het gebruik. Het borsteltje is vrij groot en neemt daardoor redelijk wat mascara op. Het borsteltje heeft gedraaide puntjes waardoor de mascara veel volume af kan geven op de wimpers. Ik ben er super tevreden over en gebruik hem dagelijks.

H&M Pure Radiance Powder Blusher
Pure Radiance Powder Blusher  Coral €7,99

Een mooie blush in een koraalroze kleur die bij veel huidtinten mooi zal staan. Deze blush is maar liefst in 16 tinten verkrijgbaar en ik wist bijna niet uit welke kleur ik moest kiezen. Het is een zachte poederblush die redelijk veel poeder afneemt. Let dus op welke kwast je gebruikt, met een zachte kwast bereik je het mooiste effect!

H&M Makeup matte lipstick
Matte Lip Colour Sugar Rush €9,99
Er is bij de H&M ook een enorme keus aan lippenstiften waarvan ik ook helemaal enthousiast raakte! Zo zijn er crèmelipsticks en semi transparante lipsticks verkrijgbaar, vloeibare lipsticks en lipstains. Echt, je raakt er niet uitgekeken! Ik heb de keuze laten vallen op de matte lipsticks omdat ik deze erg fijn vind om te dragen. De matte lipstick heeft niet echt de droge matte finish die ik gewend ben maar semi mat. De lipstick bevat voedende oliën en vitamine E om de lippen in een goede conditie te houden en dat merk ik ook, wil een matte lippenstift de lippen weleens uitdrogen daar is bij deze absoluut geen sprake van. In de winkel in maar liefst 17 verschillende kleuren verkrijgbaar.

H&M Make-up Face

Tenslotte nog een paar foto’s waarop duidelijker is te zien hoe de lippenstift, blush en mascara eruit zien. De lippenstift heeft een lichte glans en ook de blush heeft een heel subtiele shimmer. De mascara is diepzwart van kleur en maakt de wimpers mooi volumineus en lang. Al met al ben ik erg tevreden over mijn aankopen!

Ik heb inmiddels een account bij de online shop van H&M en dat bevalt mij erg goed. Online kun je de make-upproducten ook bestellen maar loop je wel de kans dat jou favoriete kleur uitverkocht is. De make-up collectie is namelijk een groot succes! Ben je in de buurt van Rotterdam dan zou ik een bezoek aan de H&M aan de Lijnbaan aanraden, maar misschien weten jullie wel of er nog meer vestigingen zijn waar de complete make-up lijn verkrijgbaar is? Laat het mij en andere beautyaddicts weten!

Liefs Debbie

2 Comments

 • Reply Mary 16 mei 2016 at 09:24

  Mooie kleuren Debbie! Zijn deze producten dierproefvrij??

  • Reply Beautydots 16 mei 2016 at 10:47

   Hallo Mary, ja de H&M make-up lijn is dierproefvrij. Er is ook nog de consciouslijn maar deze bevat verzorgingsproducten.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge