Green Beauty Oriflame

Oriflame introduceert Oriflame Ecobeauty

13 mei 2016
Oriflame Ecobeauty

Gisterenavond was ik aan het bladeren in de nieuwste online cataloges van Oriflame en mijn hart maakte een sprongetje! Ik zag namelijk dat Oriflame een totaal nieuwe ecobeautylijn op de markt gaat brengen. Kijk, daar word ik nu heel erg blij van!

Ik ben al jaren beautylid en een trouwe klant.  Ik krijg dikwijls van een PR bureau persberichten toegestuurd en producten van Oriflame die ik mag testen. Het persbericht over deze Ecobeauty lijn zat vandaag in mijn mailbox en ik wil deze meteen met jullie delen! Hopelijk mag ik binnenkort een aantal producten uit deze lijn uitproberen, maar dat ze op mijn verlanglijst staan is absoluut zeker. De stijlvolle flacons met prachtige illustraties van de plantaardige hoofdingrediënten hebben een heel grote aantrekkingskracht op mij en zijn ware eyecatchers.

Wat staat er in de Oriflame brochure vermeldt over de nieuwe Ecobeauty lijn?
Ecobeauty is voedende goedheid voor je huid. We hebben de beste natuurlijke en organische extracten genomen, boordevol goede eigenschappen en vrij van parabenen om jou te helpen een gezonde, stralende huid te creëren en behouden.
Ecobeauty’s natuurlijke geuren en weelderige texturen zullen je verbluffen en de verpakking is zo mooi dat je die een ereplek wilt geven op de badkamer. Je lichaam, hart en ziel zullen tot rust komen door de wetenschap dat je de juiste keuze hebt gemaakt voor je huid en voor de planeet. Alle formules zijn vrij van parabenen en zijn ECOCERT®-gecertificeerd.

Oriflame Ecobeauty Oriflame Ecobeauty Cleansing Milk   200ml €20,00
Je doet de huid die verlangt naar een milde en zachte reiniging een groot plezier met deze rijke, biologische reinigingsmelk. Dankzij voedende zonnebloemolie en korenbloemwater verdwijnen onzuiverheden, overtollig talg en make-up als sneeuw voor de zon. Dankzij vitamine E en melkzuur wordt de huid beschermd en verzacht. Ook ideaal te gebruiken voor het op een zachte wijze verwijderen van oogmake-up.
Oriflame Ecobeauty Toner  200ml €20,00
Deze verfrissende, heerlijk subtiel geurende toner in de vorm van een mist verfrist en verkwikt de huid dankzij rozen- en kamillewater van biologische oorsprong. De samenstelling is rijk aan antioxidanten. De toegevoegde tarweproteïnen beschermen en verzachten de huid. Deze milde toner is ideaal voor de huid die droog en oncomfortabel aanvoelt.
Oriflame Ecobeauty Face Cream 50ml €40,00
Biologische olie van Arctische (rode) bosbes en duindoorn zorgen voor de intensieve hydratatie die deze Fairtrade dagcrème biedt. De natuurlijke antioxidanten, vitamine E, sheabutter en essentiële vetzuren herstellen de huid en zorgen voor een zachter, gladder en stralender uiterlijk. Rozemarijn-extract zuivert en stimuleert de huid en balanceert de natuurlijke vethuishouding. Het toegevoegde extract van Sint Paul’s Wort is een bekende geneeskrachtige plant uit de Chinese geneeskunde, die een krachtige anti-rimpel werking heeft.

Oriflame Ecobeauty Oriflame Ecobeauty Eye Cream  15ml  €26,00
Deze hydraterende oogcrème verzacht de tere huid rondom de ogen en zorgt voor een frisse oogopslag. De formule bevat voedende sheabutter, mineraalrijke bentoniet en kokosolie. De toegevoegde Arctische bosbes- en duindoornoliën zijn niet alleen rijk aan antioxidanten, maar zijn ook vrij van parabenen, gecertificeerd organisch én Fairtrade.
Oriflame Ecobeauty Facial Oil  50ml  €50,00
Deze verfijnde olie voor het gezicht is verrijkt met arganolie en katoenextract. De formule verzacht en hydrateert de huid en houdt haar langdurig jeugdig en soepel. De samenstelling is verrijkt met vitamine E en essentiële voedingsstoffen zoals hazelaar- en wortelextract en sesamolie om de huid diep te voeden en herstellen. Deze heerlijk subtiel geurende olie is perfect geschikt om de huid ’s nachts van extra voeding te voorzien.

In brochure 8 worden de Ecobeauty producten officieel geïntroduceerd. Ook worden ze met een flinke korting aangeboden. Wil je deze producten bekijken en bestellen? Word dan Beautylid, ontvang kortingen en andere leuke extraatjes en laat de pakketjes fijn bij je thuis bezorgen! Op de website van Oriflame.com kun je meer informatie vinden en je meteen inschrijven.

Wat vind jij van deze nieuwe productlijn van Oriflame?

Liefs Debbie

6 Comments

 • Reply allicia-maria 14 mei 2016 at 09:30

  Zelf ken ik Oriflame nog niet! Maar het klinkt wel veelbelovend!

  • Reply Beautydots 15 mei 2016 at 12:45

   Op de mooie website van Oriflame kun je eens rustig een kijkje nemen! Mocht je vragen hebben dan hoor ik ze graag!

  • Reply Beautydots 26 mei 2016 at 15:28

   Op mijn website vind je nog meer producten en reviews over Oriflame , je kunt deze lezen door Oriflame in het zoekvenster te tikken 🙂

 • Reply Nancy 19 mei 2016 at 14:13

  Ik ben zelf sinds kort Oriflame adviseuse en ik vind de produkten geweldig !
  Ik heb zelf uiteraard eerst alles zelf zowat uitgetest, ik wil zelf tevreden zijn over wat ik de mensen wil aanprijzen. Ik vind het jammer dat het in België minder aanslaat dan in Nederland. De mensen staan er wat sceptisch tegenover en dat is echt wel spijtig. De produktjes zijn echt wel top en zeer betaalbaar. Er zijn uiteraard ook iets duurdere produkten maar er is voldoende aanbod aan echt wel democratische prijzen.
  Ik geef binnenkort ook workshops met tips en tricks…..kortom een leerrijke, gezellige avond met een paar vriendinnen 😉

  • Reply Beautydots 19 mei 2016 at 18:53

   Leuk om zo’n positieve reactie te lezen! Wat jammer dat het in België minder aanslaat dan in Nederland. Ik wens je heel veel succes bij je onderneming! Liefs Debbie

 • Reply Nancy 20 mei 2016 at 07:53

  Dank je wel Debbie ! Lieve groetjes, Nancy x

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge