Inspiration Winactie

Beautydots viert feest & win een beautypakket (gesloten)

7 mei 2016
Winactie Beautydots Beautypakket

In februari 2009 schreef ik mijn eerste blogpost op Meisje Hip. Mijn blog was een feit en alhoewel heel voorzichtig begon deze steeds meer vorm te krijgen. Dat is nu inmiddels ruim zeven jaar geleden en na Mooi van Koosje is Beautydots ontstaan.

Zeven jaar geleden ben ik begonnen met bloggen omdat ik dolgraag mijn liefde voor beauty met anderen wilde delen.  Ik wist destijds nog niet zo veel van bloggen maar mijn vriendje was zo lief om een website voor mij te bouwen en zo werd Meisje Hip in februari 2009 gelanceerd.
Na zeven bewogen jaren is het dus echt tijd voor een feestje. Inmiddels heb ik ontzettend veel geleerd en door het bloggen leuke mensen leren kennen. Mijn passie en drive om dingen waar ik blij van word met anderen te kunnen delen is alleen nog maar meer geworden!

Ik heb zeven jaar geleden besloten om het leven te vieren en schoonheid te delen en dat besluit wil ik ook met jullie delen. Daarom heb ik een mooi beautypakket samengesteld die je kunt winnen. Het pakket bevat een aantal van mijn favorieten en ik vind het hartstikke leuk om deze weg te geven ter ere van mijn zevende verjaardag.

Wat zit er allemaal in het beautypakket dat ik ga weggeven?

♥ Ik ben een fan van shoppen in Duitsland en heb voor jullie een Alverde douchecrème en bodylotion meegenomen. Deze ruiken naar Kersenbloesem, zijn biologisch en geven je een echt lentegevoel.
♥ Omdat ik graag kokosolie gebruik voor huid & haren heb ik een heerlijk kokos proteïne masker van Montagne Jeunesse in dit pakket gestopt. Dit haarmasker voedt fijn en droog haar en geeft deze volume. Dit masker heeft een stempel van de PETA, is geschikt voor vegetariërs en dierproefvrij. En onbetwist ruikt het naar tropische kokos.
♥ Ik bestel regelmatige fijne natuurlijke goodies bij Iherb, een groot online shop met alles voor een bewust en natuurlijk leven in huis heeft. Ook ben ik een groot fan van natuurlijke zepen en het kan natuurlijk niet uitblijven dat ik een lekker groot stuk zeep in het pakket stop. Deze zeep heet Lush Gardenia en is gemaakt van biologische sheaboter en ruikt hemels!
♥ En ik ben nog niet uit geshopt in Duitsland. Voor de make-up en lippenstift liefhebbers heb ik een mooie lippenstift uitgekozen van de DM drogisterij huismerk P2. De lippenstift heet Challenge Authority en heeft een dieprode kleur die de lippen ook nog eens fijn verzorgd.
♥ Als parfumliefhebber kan ik geen beautypakket weggeven zonder parfum. Daarom heb ik nog twee lekkere zomerse samples die perfect zijn voor de zomer. DKNY Be Desires eau de parfum en Biotherm Eau Fraîche.

Wat moet je doen om in aanmerking te komen voor dit mooie beautypakket?
1. Schrijf onder deze blogpost een positieve quote die jou kijk op het leven heeft veranderd.
2. Like mijn Facebookpagina & deel het artikel  (indien je Beautydots al leuk vindt deel je alleen het artikel)
3. Op dinsdag 17 mei aanstaande maak ik de winnaar via mijn blog en Facebookpagina bekend.

Ik kijk uit naar jullie reacties!

Liefs Debbie

2 Comments

 • Reply Sandra 11 mei 2016 at 20:28

  Besta je alweer sinds 2009? Ik meen dat ik je sinds 2010 volg. Heb al veel tips opgevolgd en je hebt me een keer heel fijn geholpen met het vinden van een natuurlijk Jasmijn-parfum, tot op de dag van vandaag mijn lievelingsparfum. Net als jij ben ik fan van de DM-drogist, maar ik kom er helaas bijna nooit. Ik sloeg dus meteen aan bij het zien van de Alverde met kersenbloesem. Niet meer te koop bij de DM zag ik op de website en ik ben zo dol op kersenbloesem! Dus ik doe graag mee.

  De quote die mijn leven veranderde was van een wijze bazin die me toen ik een jaar of 25 was een keer zei: “Sandra, niemand is onmisbaar!” Dat lijkt negatief, maar is het niet. Ze bedoelde: “Als je ziek bent, ben je ziek en er is altijd wel iemand anders die je werk over kan nemen. Je moet de tijd nemen voor jezelf, want een baas houdt zelden rekening met je. Als jij het werk niet doet, zoekt hij iemand anders.” Ik heb dit voor altijd in mijn oren geknoopt en ben, denk ik, daardoor nooit overspannen geraakt, omdat ik zelf tijdig aan de bel trok.

  Proost, op de volgende 7 jaar bloggen!

  • Reply Beautydots 15 mei 2016 at 12:48

   Hallo Sandra, wat ontzettend leuk om te lezen dat je mij al zo’n lange tijd volgt. En het is inderdaad al ruim 7 jaar geleden dat ik voorzichtig begon met bloggen. Ik heb zelfs nog een korte tijd een parfumforum gehad, dat was ook zo leuk maar ook ontzettend veel werk. Op naar de volgende 7 jaar en ik hoop dat je met net zoveel plezier mij volgt als toen. Liefs Debbie

  Leave a Reply

  CommentLuv badge