Beautynieuws

Unboxing I ♥ Love Myself Box

2 mei 2016
Header I Love Myself Beautybox

Soms kom ik dingen tegen die ik meteen met jullie wil delen, en de I ♥ Love Myself Box hoort daar zeker bij.

Ik volg Mireille van Huidverzorging Mireille al een tijd via haar sociale media kanalen en ik zag de hele tijd ontzettend leuke plaatjes voorbij komen van de I ♥ Love Myself Box. Ik moest mezelf telkens bedwingen om niet meteen een box te bestellen maar de afgelopen week heb ik het toch gedaan! En wat is de box leuk! Ik kon haast niet wachten totdat hij bij mij werd bezorgd.
De I ♥ Love Myself Box is in verschillende maten verkrijgbaar de prijzen variëren van €14,95 tot €50,00. Ik had inmiddels zo’n lange tijd gewacht en mij verheugd dat ik meteen voor de box van €50,00 ben gegaan, want als ik iets doe dan doe ik het goed. Ik heb van het unboxen foto’s gemaakt en dat was ontzettend leuk om te doen. Ik had de neiging om de box meteen te openen maar heb mij dus beheerst. Voor mij overigens niet zo heel erg moeilijk want ik heb een tic om het uitpakken zo lang mogelijk uit te stellen om zo lekker de spanning op te hogen. Ja ik heb het erg leuk met mezelf.

En dan nu de unboxing van de I ♥ Love Myself Box!

I ♥ Love Myself Box
Wanneer ik de doos open, maakt mijn hart een sprongetje want dit is wat ik zie en ben zo benieuwd naar wat zich hierin bevindt. De box is onwijs mooi verpakt en er steekt een kaartje uit met daarop een lieve persoonlijke tekst. Kijk daar hou ik van, een pakketje dat persoonlijk en er ontzettend goed verzorgd uit ziet is nu eenmaal een mooie binnenkomer en smaakt naar meer.

I ♥ Love Myself Box
Wanneer je een I ♥ Love Myself Box besteld mag je zelf kiezen uit verschillende prints, ik heb voor deze goud gestreepte box gekozen, het leuke is dat je de box later voor andere dingetjes kunt gebruiken. Een doosje is nu eenmaal nooit weg en ik heb altijd wel wat losse spulletjes die ik wil opruimen. Ook ontvang je een mail waarin er vragen worden gesteld over jouw interesses om zo de box helemaal op maat te kunnen maken. Hoe fijn is dat?

I ♥ Love Myself Box
In de box vind ik een persoonlijke brief waarop staat beschreven wat er in de box zit. Heel erg attent!

I ♥ Love Myself Box
De heerlijke geuren komen mij tegemoet wanneer ik de doos open maak.

I ♥ Love Myself Box
Tadaa! Ik heb een overzichtsfoto gemaakt van de mooie producten van onder andere Pupa Milano, Payot, Bomb Cosmetics, Woodwick, Ahava en Dermalogica. In het totaal zijn het 10 producten inclusief een leuk extraatje!

* Pupa Milano Dot Shock Fancy Red Glass Effect Nail Polish
* Pupa Milano Dot Shock Fancy Red Miss Pupa Lipstick
* Pupa Milano Multiplay oogpotlood zwart
* Ahava Handcrème
* Bomb Cosmetics The Pink Bodylotion
* Bomb Cosmetics waxmelts Little Hotties
* Bomb Cosmetics Mango&Vanille haarmasker
* My Payot Regard oogverzorging
* Woodwick Candle Campfire Marsmellow
* Een extra attentie van Dermalogica

I ♥ Love Myself Box
Omdat de I ♥ Love Myself Box helemaal op mijn wensen is afgestemd vind ik alle producten die erin zitten ontzettend leuk en ga ik deze ook allemaal met veel plezier gebruiken! Het zijn allemaal full-size producten die bij elkaar opgeteld natuurlijk veel meer waarde hebben dan de €50,00 die ik ervoor heb betaald. En dat maakt dat de box het geld meer dan waard is en zeker een uniek cadeau om jezelf of een ander cadeau te geven!
Wil je ook eens jezelf een I ♥ Love Myself Box cadeau doen neem dan een kijkje op de website van Huidverzorging Mireille.

Wat vind jij van de I ♥ Love Myself Box en zou jij deze aan jezelf cadeau doen?