Inspiration Persoonlijk

Beautydots Behind the Scenes

28 april 2016
Header Behind the Scenes

Yes! Beautydots is een feit. Al een tijdje voelde ik mij niet gelukkig met mijn domeinnaam Mooi van Koosje en ik vond het tijd worden voor een verandering.

Nu gingen bij mij natuurlijk allerlei alarmbellen rinkelen want les 1 bij het bloggen, dat het niet zo verstandig is om een naam te wijzigen. Een mens is nu eenmaal een gewoonte dier nietwaar? Maar aan de andere kant vond ik het ook niet nodig om mij te beperken dus ik heb het maar gewoon gedaan en ik ben trots op het resultaat. Er moet nog wel een en ander verhuist worden, hopelijk vinden jullie dit niet erg.
Er verandert op zich niet zoveel alleen zal ik meer over beauty gaan bloggen want ik loop zo onderhand over van de ideeën. Voor vandaag heb ik nog even een blogpost geschreven over wat ik de afgelopen week heb meegemaakt en het lijkt me leuk om de foto’s daarvan met jullie te delen. Zo krijgen jullie een beetje een beeld wat ik zoal doe in mijn vrije tijd. Een waarschuwing vooraf, het zijn foto’s met veel beestjes:-)

Behind the Scenes Pip
Afgelopen vrijdag was het zo’n ontzettend drukke dag! Ik moest ’s ochtends met mijn drie cavia’s naar de dierenarts voor een injectie tegen mijt. Koos heeft daar als enige last van maar nu moeten ze alle drie preventief tegen mijt geënt worden. Koos en Hans vinden dat geen probleem en ondergaan het prikje zonder zelfs maar één geluidje te geven. Pip is van een heel ander kaliber en gilde als een speenvarken. Daarom heb ik haar even op schoot vastgehouden en geknuffeld zodra ik van de dierenarts thuis was gekomen. Pip is blind en krijgt daarom sowieso veel meer aandacht van mij. Misschien was ze ook heel erg geschrokken!

Behind the Scenes Luna
Ehm, buurhondje Luna is een prachtige West Highland terriër maar daar is nu weinig van te zien. Ik houd alleen maar een rollend gevalletje vast. Wanneer ik met haar aan het wandelen ben vindt ze het geweldig om lekker in het gras te rollen. Dan sta ik daar wel eventjes totdat ze is uitgerold. Ik vind het erg leuk om met haar te wandelen wanneer ik vrij ben of wanneer ik eventjes moet oppassen.

Behind the Scenes Knuffel
Vrijdagmiddag ga ik naar een vriendinnetje in Culemborg en neem ik een paar knuffels mee om cadeau te geven. Ik maak Nini’s, een knuffel gemaakt van oude dekentjes en handdoekjes in de vorm van een haasje. Haar dochter vindt ze geweldig en heeft inmiddels haar eigen bestelling gedaan. Grappig hoor. Van een vriendinnetje heeft dochter een lieve olifantenknuffel gekregen en allebei moeten ze natuurlijk op de foto!

Behind the Scenes G&W
Wanneer ik in Culemborg ben ga ik altijd even langs bij de G&W winkel. Ik vind dat ze er een leuk assortiment hebben met dikwijls nieuwe dingen. Deze middag scoorde ik er een fijne bodycrème van Rosa Mosqueta.

Behind the scenes Ganzen
Dit ganzen echtpaar landt elke ochtend bovenop mijn drie meter hoge heg. Iedere ochtend zitten ze te gakken naar elkaar dat ze het toch maar bijzonder goed voor elkaar hebben!

Behind the Scenes Tygo
Ik heb sinds kort een nieuw bed die een ontzettend fijne richel heeft waar ik allerlei dingen kan opzetten. Tygo denkt er hetzelfde over en vindt het gezellig om erover heen te struinen. Het bed is inklapbaar en dat scheelt enorm veel ruimte. Ik heb het bed bij de Ikea gekocht en vind hem super!

Behind the Scene De opslag
Zaterdag rij ik richting de Achterhoek naar mijn ouders. Wanneer ik in Doetinchem bij ga ik vaak even bij Brocante De Opslag langs om te kijken naar nieuwe spulletjes. Een tijdje geleden heb ik er een artikel over geschreven. Echt, wanneer je een vintage slash brocante fan bent moet je er naar toe. Ik heb er een plantenhanger gekocht en ben daar onwijs blij mee. Ik wilde deze zelf gaan knopen maar eigenlijk is dit niet meer nodig. Inmiddels hangt hij al in de woonkamer en ik word er erg blij van wanneer ik er naar kijk. Ik zal er binnenkort een foto over posten.

Behind the Scenes Eggpress
De zondag stond in het teken van een bloggersmeting van Biocareonline bij Eggpress in Amsterdam. Ik schrijf artikelen voor het blog van Suzanne, eigenaresse van Biocareonline en was hiervoor uitgenodigd. Eggpress is een uberhip healthy food eettentje en ik vond het leuk om dit eens te bezoeken. Er werden allerlei lekkere gezonde hapjes geserveerd en het was gezellig. Ik heb er een aantal leuke bloggers ontmoet die ik nog niet kende en dat was enorm leuk. Ik heb ooit eens overwogen om veganistisch te gaan eten maar ik vind dit toch niet zo bij me passen. Daarvoor ben ik teveel gehecht aan bepaalde voedingsmiddelen maar uiteraard was deze bijeenkomst inspirerend. Na de gezellige middag heb ik nog even kort geshopt in Amsterdam en bij LUSH mijn favoriete Karma bodycream gekocht, heerlijk! Ik was erg moe toen ik thuis kwam want door allerlei omleidingen en voetbalgedoe reed de trein via Hilversum en heb daardoor ongeveer vier uur in de trein gezeten. Dat was minder aangenaam.

Behind the Scenes Station
Al met al was het een druk en enerverend weekend. Ik vind het leuk om zoveel onderweg te zijn maar kan ook genieten van een dagje thuis. Ik moet er ook op letten dat ik mijn agenda niet te vol plan om zo ruimte over te laten voor ontspanning. Aankomend weekend breng ik een bezoek aan Rotterdam, mijn favoriete stad en ik zal op mijn Instagram regelmatig foto’s posten. Tot gauw!

Wat gaan jullie dit aankomende weekend doen?

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge