Make-up

Wake Up for Your Make-up

22 april 2016
Header Wake Up for Your Make-Up

Ik voel mij goed vandaag, ik ben vrij en de vrijdagen zijn altijd gevuld met werken voor mijn blog. Ik kan daar ook echt naar uitkijken.

Vanochtend was ik vroeg opgestaan, ik moest nog even langs de huisarts voor een verwijzing naar de dermatoloog. Binnenkort laat ik een bultje op mijn neus verwijderen. Ik heb er nooit last van gehad maar nu begint hij mij te irriteren. En tja, ijdel als ik ben moet dat dingetje dus weg, ook al zal iemand anders het niet zo opvallen.

Vanmorgen heb ik eens de tijd genomen om mij uitgebreid op te maken en de spulletjes die ik daarvoor gebruik op de foto te zetten. Ik moet jullie eerlijk zeggen dat ik zoveel make-up heb dat ik maar een paar favorieten heb. Van mijn make-up spulletjes gebruik ik waar ik op dat moment zin in heb alhoewel mijn voorkeur wel uit gaat naar felle kleuren lippenstift, voor het overige heb ik elke dag een vast ritueel.

Welke make-up producten heb ik vandaag gebruikt?

1. Catrice Absolute Rose Eyeshadow Palette 010 Frankie Rose To Hollywood
2. Oriflame Beauty Blush Fresh Pink
3. Flormar Compact Powder no88
4. Clinique Stay-Matte Oil Free Makeup 09 Neutral
5. Essence Sheer and Shine Lipstick 13 Shine Like a Princess
6. Pupa Vamp Mascara.
7. Essence Long Lasting Eye Pencil 01 Black Fever
8. Blush kwast van TwistedBranch

Wake-up for your make-up overzicht
Vandaag heb ik zin in een frisse voorjaarslook. De producten die ik heb gebruikt komen van de parfumerie of de drogist en heb deze zelf gekocht. De blushkwast van Twisted Branch heb ik een tijdje geleden gekregen, lees hier de review van de complete set.

Wake Up for Your Makeup Face
De lippenstift van Essence heeft een mooie frambozenkleur die de lippen goed dekt en een lichte glans geeft. De laatste tijd stap ik weer een beetje af van de matte lipsticks. Een wat glanzende lipstick vind ik in het voorjaar en de zomer ook mooier staan.

Wake Up for Your Makeup
Wake Up for Your Makeup Catrice
De oogschaduwpalette van Catrice met de leuke naam Frankie Rose to Hollywood had ik al heel lang ergens liggen. Ik gebruik eigenlijk nooit oogschaduw maar een keer proberen kan geen kwaad. Ik vind de taupe en roze kleur erg mooi en met een matte donkergrijze of zwarte eyeliner staat het best goed. Het maakt mijn oogopslag net iets frisser vind ik. Deze palette is dus een blijvertje.

Clinique en Flormar
Ik sprak net over een aantal favorieten en daar horen deze twee ook bij. De foundation van Clinique is wat mij betreft echt een alleskunner, het maakt mijn huid mooi gelijkmatig, dekt net genoeg onvolkomenheden ( het bultje) en roodheid en ik kan er vrijwel van op aan dat mijn huid redelijk mat blijft. Ik ben inmiddels al met mijn tweede tube bezig en dat zegt al genoeg. De compact powder van Flormar is in de winter net een tintje te donker maar nu helemaal goed. Het poeder geeft een mooi fluwelen finish en dekt uitermate goed!

Oriflame Beauty Blush Fresh Pink
Een fijne blush van Oriflame! Nog een product die ik graag gebruik wanneer mijn gezicht een beetje gebruind is. De kleur is exact als op de foto en moet je dus spaarzaam gebruiken want anders wordt het snel een beetje popperig. Een hele fijne blush die ik nu weer regelmatig tevoorschijn tover. De kwast van Twisted Branch is fijn om hierbij te gebruiken.

Pupa Milano Vamp Mascara
Waar zouden we toch zijn zonder mascara? Ik heb vorige week deze Vamp Mascara van Pupa bij Izy-Vaassen meegenomen en vind deze erg fijn. Het borsteltje is aan de grote kant maar voelt toch licht aan in het gebruik. De mascara maakt alle beloftes waar en geeft mijn wimpers een mooi volume en is diepzwart van kleur. De long lasting eye pencil van Essence gebruik ik elke dag, maar maakt deze voorjaarslook wat mij betreft helemaal af!

Ik ben benieuwd of er producten zijn die jullie ook graag gebruiken of hebben jullie misschien wel andere tips. Laat gerust een berichtje achter onder deze blogpost. Een fijne voorjaarsdag toegewenst!

Liefs Mooi van Koosje

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge