Samplebox

Unboxing Styletone box april 2016

20 april 2016
Styletone Box April

Het wordt tijd om de nieuwe Styletone box die ik heb ontvangen met jullie te delen, want wat is hij mooi deze maand! Normaal gesproken kan de Styletone box door de brievenbus maar deze maand kon dit niet vanwege de speciale samenstelling en dat maakte het nog eens extra spannend, want wat zou er dan allemaal in zitten?

Voor diegene die nog niet op de hoogte zijn van de Styletone box even een korte beschrijving. De Styletone box wordt maandelijks bij je bezorgd en bevat vijf fullsize nieuwe beautymerken die ook nog eens allemaal cruelty free zijn. De Styletone box kost €12,50 per maand en wanneer je meerdere maanden tegelijk abonneert ontvang je korting. De samenstelling van de Styletone box is iedere maand weer anders en op de website kun je zien met welke merken Styletone samenwerkt.

En dan nu de box!

De box werd netjes op tijd bezorgd door DHL en ziet eruit zoals ik van Styletone gewend ben: hip, vrolijk en eigentijds. Ook dit keer bevat de box vijf fullsize producten die allemaal afgestemd zijn op een bepaald thema. De Styletone box van deze maand is speciaal samengesteld met high-end producten en verschijnt één of twee keer per jaar. Het is een echte verwenbox met producten die je normaliter niet snel zou kopen.

Wat zit er allemaal in de box?
1. Atlas Arganolie
2. Figs & Rouge HA+ Hero Cream
3. Lippenpotlood van Avril Cosmetics
4. 29 Cosmetics Vintage Cream Powder Foundation
5. Toilettasje van 29 Cosmetics

Styletone box April Arganolie, Avril, Figs&Rouge
1. Atlas Premium Arganolie €12,95

Ik blog al meer dan zeven jaar over argano9lie en inmiddels heb ik deze olie enorm populair zien worden. Het is ook een enorm fijne olie die geschikt is voor je hele lijf en niet te vergeten je haren. Arganolie zit boordevol goede vetzuren die de huid en haren intens voedt en verzorgd. Niet voor niets wordt arganolie het vloeibare goud van Marokko genoemd. Ik ben erg blij met een flesje van dit vloeibare goud want het is een allround verzorgingsproduct dat niet op ieders toilettafel mag ontbreken. Nog een leuk weetje: de arganolie van Atlas wordt in Nederland geproduceerd onder de hoogste voorwaarden, zo gaat er niets van het goede verloren.

2. Figs & Rouge HA+ Hero Cream €22,95
Het blikje is al om te zoenen en ook de crème is erg fijn. Het is een crème die je voor zowel het gezicht en je body kunt gebruiken. Hyaluronzuur is een enorm vochtinbrengend en is dus een fijne toevoeging aan deze crème. Naast de hyaluronzuur bevat de crème ook vitamine F en R, een uniek Smart Technologie en vitamine A, C en E. De Hero Cream is vocht inbrengend, herstellend en regenererend. Super!

3. Lippenpotlood van Avril Cosmetics €4,00
Het Franse Avril cosmetics is een vriendelijk geprijsd biologisch cosmeticamerk en Ecocert gecertificeerd. Doordat ze geen geld uitgeven aan reclame en marketing kunnen zij de prijzen van hun producten laag houden en dat is weer fijn voor ons! Ik ken het merk nog niet zo goed maar ze hebben leuke items in hun collectie. De lippenpotlood heeft een nude kleur en dat vind ik erg jammer omdat deze kleur niets voor mij doet, al zijn er zijn wel felle kleuren verkrijgbaar. Het lippenpotlood kun je gebruiken om de lipcontouren te tekenen of als lippenstift. Ik bewaar deze lippenpotlood voor een weggeefactie en gelukkig maken de overige producten uit deze box deze tegenvaller meer dan goed!

Styletone 29 Cosmetics
4. 29 Cosmetics Vintage Cream Powder Foundation €42,95

Oei wat een mooie verpakking en doosje, retro glamour ten top! Ik houd ervan en ik kan ook niet wachten om deze foundation te testen. Ik vind dit het mooiste item in deze Styletone box en ben er super blij mee. Het merk ken ik niet maar aangezien de prijs en de beloftes een high-end paradepaardje.

Styletone 29 Cosmetics Toilettasje
5. 29 Cosmetics Toilettasje €14,00
Dit tasje was de reden dat de Styletone box van april via de pakketdienst werd verstuurd. Een toilettasje kan ik altijd gebruiken en deze vind ik ook handig en mooi. Kortom ook een item waar ik erg blij mee ben!

Styletone box inhoud
Het wordt misschien een beetje eentonig maar wat ben ik blij met deze box! Het is volgens mij de mooiste beautybox die ik ooit heb ontvangen. Jammer dat de kleur van het lippenpotlood niet helemaal mijn smaak is maar goed, deze kan ik best gebruiken voor een weggeef actie. Er zijn denk ik genoeg meiden die deze kleur wel mooi vinden. De inhoud van deze box heeft een waarde van meer dan €100,00 en dat is natuurlijk fantastisch. De komende tijd ga ik lekker de spulletjes testen en kan mij daar nu al op verheugen!

Wil jij ook graag maandelijks de Styletone box ontvangen? Neem dan een kijkje op de website en geef jezelf (of natuurlijk een ander) de Styletone box cadeau.

Wat vind jij van deze Styletone box?

Liefs Mooi van Koosje

 

 

2 Comments

 • Reply Yvonne 22 april 2016 at 09:55

  Ik ben zo benieuwd of je de cream powder al gebruikt hebt. ik heb de kit ook en was op zoek naar ervaringen met de foundation en kwam zo op jou blog. Groetjes!

  • Reply Mooi van Koosje 22 april 2016 at 12:40

   Ik heb de cream powder al gebruikt en ik moet je eerlijk zeggen dat ik deze vind tegenvallen. Bij mij kruipt deze zo in de poriën en dat vind ik niet mooi. Heb jij deze ook en wat zijn jouw bevindingen?

  Leave a Reply

  CommentLuv badge