Haarverzorging Review

Save your hair with Moroccanoil shampoo & conditioner ♥

16 april 2016

Is jouw haar veranderd in een bosje stro door zon, zee en strand? Of heeft het veel te verduren gehad door kleuringen of andere haarproblemen? Dan kan ik je de shampoo en conditioner van Moroccanoil van harte aanbevelen.

Ik ben al een lange tijd op zoek naar een shampoo en conditioner die mijn van nature droge haar eens flink een boost kan geven. Ik heb ontzettend veel verschillende shampoos geprobeerd, haarspoelingen, conditioners en maskers in mijn haar gesmeerd, maar eigenlijk hielp er geen één. Na veel onderzoek op het internet kwam ik terecht bij de producten van Moroccanoil en heb een shampoo en conditioner uit de repair lijn aangeschaft. Zouden deze mijn haar kunnen redden en in een andere staat van zijn kunnen brengen?
Moroccanoil haarproducten
Het merk Moroccanoil is opgericht door Carmen Tal. De inspiratie heeft zij gehaald uit haar bezoeken aan Israël waar zij nadat zij haar haren had verknald arganolie behandelingen heeft ondergaan. De resultaten waren verbluffend en dit was het uitgangspunt voor de oprichting van Moroccanoil. In eerst instantie bracht Moroccanoil de Moroccanoil Treatment op de markt, naast deze Oil Treatments bestaat het assortiment van Moroccanoil ook uit shampoos, conditioners, maskers, intense curl cream, styling cream, curl producten, scalp treatments en een glimmer shine spray. Ook zijn er borstels verkrijgbaar van dit merk en kunnen we binnenkort hopelijk de bodyproducten in Nederland aanschaffen. Kenmerkend van Moroccanoil is haar specifieke parfum dat door velen wordt gewaardeerd. Moroccanoil is geroemd en toonaangevend binnen de professionele kapperswereld en geliefd door vele haarstylisten en celebrities.

Moroccanoil

Bron: www.stilistiboston.com

Hoe zijn de Moroccanoil shampoo en conditioner in het gebruik?
Bij webwinkel Haarshop.nl heb ik de Moroccanoil repair shampoo en conditioner aangeschaft en ondanks de forse prijs ben ik meer dan tevreden. Beide producten kosten €24,80 per stuk voor 250ml en dat vind ik aan de dure kant, mijn verwachtingen waren daarom ook hoog gespannen. De shampoo heeft een romige textuur en is zuinig in het gebruik. De shampoo schuimt goed en voelt zacht aan en ruikt heerlijk! Zoals ik al in de introductietekst schreef is Moroccanoil bekend om haar specifieke parfum die veel mensen heerlijk vinden en dat kan ik ook beamen.
Voor mij is de geur alleen natuurlijk niet het belangrijkste van een shampoo, hij moet ook zijn werk goed doen. De shampoo is goed uit te wassen en het maakt mijn haren zacht. Na het wassen breng ik de Moroccanoil conditioner aan die ook dezelfde geur heeft en laat deze even in het haar intrekken. Na een paar minuten spoel ik de conditioner goed uit en al na één behandeling ziet mijn haar er beter uit. Mijn haar glanst, voelt sterker en dikker aan. Ik ben er heel erg blij mee en ook na een aantal keren dit duo gebruikt te hebben ziet mijn haar er steeds sterker en gezonder uit.

Moroccanoil Swatch
De shampoo bevat een redelijke hoeveelheid argan, avocado en jojobaolie. Ook zie ik op de ingrediëntenlijst dat de shampoo keratine en proteïne bevat die ervoor zorgt dat het haar versterkt wordt. Extracten van kamille, rozemarijn en lavendel geven de shampoo een plantaardige twist. De shampoo bevat parfum dat zorgt voor de lekkere en de herkenbare Moroccanoil geur.

Moroccanoil shampoo inci
De conditioner bevat ook redelijk veel argan, jojoba en avocadoolie. Naast de keratine zijn er ook proteïnen aan toegevoegd. De conditioner bevat wel alcohol en ook is er parfum aan toegevoegd. De producten van Moroccanoil bevatten geen sulfaten, fosfaten en parabenen.

Moroccanoil conditioner INCI
Koosje concludeert:
Voor nu voldoet Moroccanoil aan mijn verwachtingen, door allerlei factoren was mijn haar in een slechte conditie. geraakt en zocht ik naar een holy grail. De resultaten zijn opmerkelijk te noemen en mijn haar voelt gelukkig weer een stuk gezonder en steviger aan. De shampoo en de conditioner uit de repair lijn bevatten goede ingrediënten om het haar al na een aantal keren een opknapbeurt te geven. Ik heb de shampoo en conditioner besteld bij webshop www.haarshop.nl daar kosten beide producten €23,30 per stuk voor 250ml.

Ben jij al bekend met de producten van Moroccanoil?

Liefs Mooi van Koosje ♥

 

2 Comments

 • Reply Natasja 30 juli 2015 at 14:09

  Ik heb ooit de olie gehad, die vond ik erg fijn voor mijn haar. De shampoo en conditioner staan al een hele tijd op mijn ‘to do-list’, maar er komt steeds een ander merk tussen, hihihi!

  • Reply Mooi van Koosje 30 juli 2015 at 16:31

   Jaaaa ik ken dat gevoel. Het Is ook best een aanschaf en dan moet je maar afwachten of het ook fijn genoeg is.

  Leave a Reply

  CommentLuv badge