Haarverzorging

Hairwonder Shampoo Anti Hairloss

22 maart 2016
hairwonder Shampoo

Ik heb nog steeds heel veel last van haaruitval. Binnenkort heb ik een afspraak met een natuurgenezer omdat ik niet meer weet wat ik hier aan kan doen. Daarom ben ik wellicht iets meer dan gemiddeld gefocust op haarproducten die mij kunnen helpen deze haaruitval te verminderen. Ik word gewoon een beetje bang wanneer ik plukjes haar in mijn borstel zie.
Een tijdje geleden kwam ik op de website van het Nederlandse merk Hairwonder terecht en dacht, misschien moet ik de speciale Anti Hairloss shampoo eens proberen. Ik heb van alles geprobeerd, shampoos en conditioners van hele dure merken, natuurlijke merken, reguliere merken, mijn haren niet meer wassen enzovoorts. Nu heb ik de hoop op dit merk gevestigd, dus we zullen wel zien of deze shampoo mij bevalt. Ik heb er geen conditioner bij gekocht want deze heb ik nog staan.

Hairwonder Shampoo
De Hairwonder Anti Hairloss shampoo is een Nederlands merk dat ik bij De Tuinen heb gekocht. Daar is trouwens de gehele lijn verkrijgbaar. Hairwonder bestaat inmiddels dertig jaar en heeft een uitgebreid assortiment shampoos, conditioners, stylingsproducten en haarverven. Alle producten bevatten biologische ingrediënten, de Haircare lijn met verschillende shampoos en conditioners is zelfs Ecocert gecertificeerd. De Repair lijn waar deze shampoo onder valt helaas niet.

Hairwonder Shampoo Swatch
De Hairwonder shampoo heeft een geleiachtige textuur en is makkelijk te verdelen in het haar. De shampoo schuimt goed maar dat is ook logisch aangezien het Sodium Laureth Sulfaten bevat. De shampoo ruikt fris en zacht en is makkelijk uit het haar te spoelen. Na het gebruik van deze shampoo behandel ik mijn haar met een natuurlijke conditioner zodat het haar na het wassen makkelijker door te kammen is en ik mijn haar zo min mogelijk belast.

Hairwonder Shampoo INCI
De ingrediëntenlijst van de Anti Hairloss Shampoo laat enkele biologische extracten zien zoals Ginseng wortel, theebladeren, hop, melisse, rozemarijn, Senna, en kamille extracten. Deze staan helaas verder op de ingrediëntenlijst vermeld dus ik ben bang dat er maar zeer kleine hoeveelheden van aanwezig zijn.

Desalniettemin is het een prima shampoo die het haar glans en volume geeft en dus zeer geschikt is voor mensen met dun en futloos haar. Mijn haaruitval is door het gebruik van deze shampoo niet minder geworden maar het ziet er wel veel beter uit. Zoals eerder tijdens deze blogpost gaf ik al aan dat ik binnenkort naar een natuurgenezer ga om eens verder uit te zoeken waar deze haaruitval vandaan kan komen. Deze shampoo is een prima vervanger voor reguliere shampoos, het bevat geen siliconen en geen parabenen. De shampoo is verkrijgbaar bij De Tuinen waar ook het gehele assortiment van Hairwonder verkrijgbaar is. Een flacon van 200ml kost €9,99. Van deze Anti Hair Loss serie is ook een lotion verkrijgbaar.

Ken jij de producten van Hairwonder al?

Liefs Mooi van Koosje

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge