Samplebox

Unboxing Styletone Box Maart

19 maart 2016
Styletone box Maart

De afgelopen week was het weer zo ver en vond ik de nieuwe Styletone beautybox op de deurmat. Vanwege de drukte op mijn werk had ik er helemaal niet meer aan gedacht en het was dus een leuke verrassing bij thuiskomst!

Het thema van deze Styletone editie is ‘Style is the new Black’. En wanneer je dit vertaald naar beauty en make-up producten kan het gebeuren dat de inhoud niet is zoals je het had verwacht. Dit overkwam mij tijdens het unboxen van de Maart editie. Ik heb natuurlijk foto’s gemaakt en zal een beschrijving geven van de producten en wat ik ervan vind.
Voor wie nog niet bekend is met de Styletone box, iedere maand ontvang je een box met daarin vijf fullsize producten. Styletone onderscheid zich van andere beautyboxen doordat deze ons kennis laat maken met onbekende vooral niche merken die (nog) niet in Nederland verkrijgbaar zijn. Alle producten in de box zijn nooit getest op dieren.

En nu de box!
De Styletone Box van maart staat in het teken van ‘Out of the box’ beauty producten waarbij je kunt onderzoeken of deze passen bij jou stijl. Het zijn producten die je zelf waarschijnlijk nooit zou kopen maar waarmee je van hartenlust kunt spelen en experimenteren.

Styletone box maart
Styletone box maart inhoud
De inhoud van de Stylebox is verrassend! Ik heb de beschrijving van de producten uit het Engels vertaald. Van links naar rechts op de foto staan:

Figs & Rouge Evacalm Recovery Serum AV Activ €31,99
Dit serum met haar uitgebreide naam is een onderdeel van Figs & Rouge nieuwste huidverzorgingslijn. Het serum is geschikt voor zowel het gezicht als de handen, voor alle huidjes die extra aandacht nodig hebben. Met toverhazelaar, Royal Jelly, Ogentroost, Blauw Margrietje en Aloë Vera zorgt dit serum voor een extra boost van de huid.
Ik heb het serum inmiddels een aantal dagen getest en ik vind het best fijn. Wel zorgt het serum ervoor dat de huid in eerste instantie enorm strak trekt en daar moet je van houden. Na het aanbrengen van de dagcrème verdwijnt dit gevoel. Het serum zal ik zeker nog vaker gaan gebruiken vanwege de veelbelovende natuurlijke ingrediënten.

Marsk Mineral Eyeshadow – Fifty Shades €19,50
Minerale make-up is speciaal geschikt voor de gevoelige huid omdat het geen conserveringsmiddelen en parfum bevat. Wel is het belangrijk bij het gebruik van minerale make-up een primer te gebruiken want dankzij of beter door het ontbreken van conserveringsmiddelen blijft minerale make-up wat lastiger zitten. 
Het merk Marsk is afkomstig uit Australië en haar minerale oogschaduw is 100% natuurlijk en zeer hoog gepigmenteerd. Ook zijn de kleuren onderling goed met elkaar te blenden en zijn ze eenvoudig aan te brengen. De kleur van deze minerale oogschaduw is staalgrijs en deze is goed te combineren bij groene of blauwe ogen maar ook bij bruine ogen zal het prachtig staan.
Ik gebruik eigenlijk nooit minerale oogschaduw maar ik zal deze beslist een keer proberen!

ISKIN Lipaddict Plumping Lip Gloss €49,00
Deze lipgloss heeft een plumping effect en is net als botox in een flesje. Het product lijkt op de DIOR Maximizer maar ISKIN was het eerste merk dat een plumping lipgloss uit heeft gebracht. De beloftes zijn wel hetzelfde namelijk door middel van een marine collageen en hyaluronzuur prikkelende formule belooft deze lipgloss de lippen te vullen en de fijne lijntjes te verminderen. Wanneer je de ISKIN plumping Lipgloss een aantal weken gebruikt zullen de lippen voller zijn en zachtere uitstraling hebben.
Terwijl ik deze blogpost schrijf heb ik de plumping lipgloss op en ik vind hem heerlijk! Ik houd van dat koude en tintelende gevoel aan mijn lippen en dat niet alleen, deze zien er ook nog eens mooi glad en smooth uit! Ik vind het een top product dat ik inderdaad nooit uit mezelf had gekocht (ook aangezien de prijs) maar nu ik het eenmaal geprobeerd heb wel superblij mee ben.

OFRA Waterline Eye Pencil €11,75
Dit witte oogpotlood is waterproof en bedoeld om je ogen groter te doen lijken. Je brengt het oogpotlood aan op de waterlijn. De bijenwas is vervangen door Rinicus Communis olie oftewel Castorolie, in de volksmond wonderolie genoemd en is daarom geschikt voor veganisten. Het oogpotlood is tevens geschikt om te gebruiken op de oogleden door bijvoorbeeld een wit lijntje te trekken boven een zwarte ‘wing’. Wanneer je graag lipstick gebruikt kun je met deze oogpotlood ook de lippen inkleuren om daarna de lipstick aan te brengen. Welke effect dit precies zal hebben weet ik niet maar wanneer je van een experiment houdt kun je het eens uitproberen!
Ik denk dat ik deze Eye Pencil weg ga geven want een wit lijntje op de waterlijn vind ik persoonlijk niet mooi. Ook raken mijn ogen snel geïrriteerd wanneer ik een oogpotlood zo dichtbij mijn ogen gebruik. Jammer want deze heeft wel goede en verzorgende ingrediënten.

Styletone Box Maart Swatch
Ardency Inn Punker Lip Gloss – Lipcolour Top Coat €17,50
Het meest bijzondere product uit deze box heb ik tot het laatste bewaard. Hebben jullie weleens een zwarte lipgloss gezien? Ik dacht in eerste instantie dat het een oogpotlood was maar ik had het dus goed mis! Zoals in het boekje staat geschreven moet deze lipgloss de lippen een dark & sexy uitstraling geven. Je kunt de lipgloss op meerdere manieren gebruiken, als een meer draagbare zwarte lipgloss of over een lipstick heen voor een ‘sexy edge’. Het merk Ardency heeft haar oorsprong in het alternatieve circuit van New York en is dus beslist niet voor watjes. De Punker Lip Gloss bevat kokosolie en vitamine C & E en voedt en beschermt de lippen.
Tja wat moet ik hiermee? Ik ga dit product ook zeker niet gebruiken, op mijn werk zien ze mij aankomen! Ik vind het erg jammer want zo blijven er niet veel favorieten over om te testen. Ook op Facebook lees ik de gemengde reacties op deze Maart editie. You love it or you hate it, ik denk niet dat er nog iets tussenin zit. Ik vind het een gewaagde zet van Styletone en dat waardeer ik wel maar de volgende editie wil ik graag kleurige en toepasbare producten waar ik blij van wordt. Tenslotte komt het voorjaar er aan!

Wat vind jij van deze Styletone Box?

Liefs Mooi van Koosje

1 Comment

  • Reply Marieke 19 maart 2016 at 07:25

    Afgezien van de zwarte lipgloss vind ik het een hele fijne box! Ik heb gisteren een abonnement genomen, ik ben erg benieuwd.

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge