Plussize Shopping

Plussize fashion Shoptips #2

16 maart 2016
Header Curvy Shops

Ik heb weer een aantal nieuwe leuke shoppingtips voor curvy en plussize vrouwen. Onlangs heb ik mijn eerste blogpost over plussize en curvy mode geplaatst en deze is echt ontzettend vaak gelezen. Ik vind het ook erg leuk om nieuwe plussize shops te ontdekken en deze met jullie te delen.

Vandaag heb ik drie shoppingtips voor plussize en curvy vrouwen die ik graag wil delen. Een fijne bijkomstigheid is dat je dit keer de kleding op je gemak kunt passen en waar je indien nodig ook van een goed advies wordt voorzien. Hier komen ze!

De Spiegel Elst
Vlakbij Arnhem in Elst Gelderland vinden we De Spiegel een winkel voor Weelderige vrouwen. Er zijn veel verschillende merken verkrijgbaar zoals: Aprico, Yoek, Zhenzi, Crispy, Zuks, Tomo, Zizi, Stark, Studio, Ascari, Pangea, Zbyz, ChaCha, Ophilla, Mat, Chalou, Siempre Piu. De sfeer in deze winkel ademt rust en gezelligheid uit heeft een brocante uitstraling. Met veel zorg en aandacht kun je bij De Spiegel mooie mode items kopen.

Shop De Spiegel Elst
LolaLiza Nijmegen en Utrecht
Een tijdje geleden was ik in Nijmegen aan het winkelen en zag ik het nieuwe logo van LolaLiza. Mijn nieuwsgierigheid was meteen gewekt omdat ik ontzettend veel verschillende jurkjes zag hangen. LolaLiza is afkomstig uit België en is een echt familiebedrijf dat pure levenslust uitstraalt. Wanneer je door de winkel van LolaLiza loopt vallen de vrolijke kleuren en prints meteen op. De kleding in de winkel Nijmegen is verkrijgbaar tot maat 44-46. In het filiaal in Utrecht is ook de plussize lijn Studio L van LolaLiza verkrijgbaar. Binnenkort ben ik voor de Beautyspot Beurs in Utrecht en probeer ik ook dit filiaal te bezoeken. Leuk!

Lolaliza Utrecht
Zizzi Amersfoort en Delft
Ik volg deze winkel al een tijdje via hun Facebook pagina en het concept spreekt mij heel erg aan. Dit van oorsprong Deense merk is nu ook in Nederland verkrijgbaar. Er zijn twee vestigingen in Amersfoort en één in Delft en hopelijk volgen er in de toekomst nog meer. Er is momenteel nog geen Nederlandse website maar ik heb een link geplaatst naar de Engelstalige website. Op de website kun je nog meer inspiratie op doen en vind je het Curvy Magazine waar je de nieuwe collecties kunt bekijken. De kleding die bij Zizzi verkrijgbaar is loopt van maat 42 tot maat 56. Ik heb in Amersfoort gewoond, des te meer een reden om ook eens weer deze mooie stad te bezoeken!

Zizzi Fashion Amersfoort
Ik ben blij dat de kijk op mode voor curvy en plussize vrouwen een enorme verandering heeft ondergaan en dat er tegenwoordig een ruimer aanbod is. Het valt mij op dat het ontwerpen zijn met een frisse kijk op fashion en niet alleen recht toe recht aan mode wat er ook nog eens verschrikkelijk uit ziet. Ook vrouwen met een maatje meer kunnen en willen er namelijk fantastisch uitzien! Ik ben benieuwd of jullie ook nog leuke shoppingstips weten en deze hier willen delen.

Liefs van Koosje

Credits foto’s
Header: www.vimeo.com
De Spiegel: www.pienterprojects.com
LolaLiza: www.schakel-schrale.nl
Zizzi: www.novabi.co.uk

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge