Parfum

Parfum BONBON Viktor & Rolf

10 maart 2016
Viktor & Rolf BonBon

Wanneer je een fan bent van hun eerste parfum Flowerbomb heb je misschien dit parfum ook al eens geroken.
Het derde parfum van het modeduo Viktor & Rolf BONBON is geïnspireerd op deze heerlijke verleiding waar wij ons zeer graag mee verwennen. Zoet maar tegelijkertijd verleidelijk en wellustig. De flacon heeft de vorm van de bekende Viktor & Rolf strik en is zuurstokroze van kleur. Ik weet niet zeker of ik de flacon nu zo geweldig vind maar het is wel helemaal Viktor & Rolf die dit parfum uitstraalt.

Viktor & Rolf
Nadat ik in 2008 hun overzichtstentoonstelling ‘The house of Viktor & Rolf’ heb gezien in het Centraal museum Utrecht ben ik dit geweldig creatieve duo nog meer gaan waarderen. Hun koele afstandelijke ironie en surrealistische schoonheid blijft inspirerend.  In 2004 kwam hun eerste parfum Flowerbomb op de markt, acht jaar na de oprichting van het modelabel V&R gevolgd door het parfum Eau Mega.


Het parfum BONBON is opgebouwd rondom het hoofdingrediënt karamel, dus ik denk dat de de hartjes van liefhebbers van gourmande geuren nu sneller gaan kloppen.
Verder zitten er de volgende ingrediënten in het parfum:
Topnoten: mandarijn, sinaasappel en perzik
Hartnoten: Karamel, jasmijn en sinaasappelbloesem
Basisnoten: Ceder, Guaiac hout, sandelhout en amber
Het model voor deze campagne is de Litouwse Edita Vilkeviciute. De fotografie is gedaan door Inez van Lamsweerde en Vinoodh Matadin. Ik ben trots op deze samenwerking en vind de reclamefoto echt geweldig!

Viktor & Rolf BONBON is verkrijgbaar als 30, 50 en 100ml eau de parfum en is verkrijgbaar bij de geselecteerde parfumerie.

Ben jij ook een fan van Viktor & Rolf parfums?

Liefs Mooi van Koosje  ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge