Green Beauty Zeep

Koosje test de zachte zepen van Mádara

9 maart 2016
Madara zeep

Ik gebruik graag de biologische huidverzorging van het Letse Mádara. Mádara is een volledig natuurlijke cosmeticalijn en bevat alleen biologisch gecertificeerde ingrediënten zoals bloesems en kruidenextracten uit het Baltisch gebied. Sinds enige tijd heeft Mádara een aantal zepen in haar assortiment waarvan ik jullie er vandaag twee laat zien, de Clarifying Blackberry and White Clay Soap en de Balancing Birch and Algae Face Soap. Deze zepen zijn speciaal ontwikkeld voor het reinigen van het gezicht en zijn zo zacht dat je ze zonder aarzelen kunt gebruiken. Ik reinig mijn gezicht graag met een natuurlijk zeepje en ben dan ook erg benieuwd naar deze twee!

Mádara Balancing Birch and Algae Face Soap ( €7,00 70 gram )

‘Vitaminen en mineralen uit Scandinavische berken en algen brengen de huid in evenwicht, terwijl de botanische zeepbasis zachtjes reinigt en alle onzuiverheden wegspoelt. Verrijkt met voedende tarwekiemolie en plantaardige suikers helpt het de huid om haar vocht vast te houden. Algen, als waterbronnen onthullen hun kracht in contact met water. Algen bevatten waardevolle micro- en macro elementen die verstevigen en de huid stimuleren, terwijl het berkenextract de huid voedt met vitamine C’.
In de Scandinavische landen vereert men de Berk als boom van het licht en de nieuwe lente. Deze zeep ruikt groen en fris en geeft een zacht schuim af. Vanwege de frisse geur geeft het een schoon huidgevoel.

Ingrediënten: Ingrediënten: Sodium palmate, sodium cocoate, aqua, glycerin, aroma, sodium citrate, (Birch) leaf extract, algae extact, koalin, C17707, C177019, mica, titanum dioxide, tritium vulgare (wheat) germ oil, tocopherol, betaine, limonene.


Madara zeep alg en berk
Mádara Clarifying Blackberry and White Clay Soap ( €7,00 70 gram )

‘Bevat witte klei die dankzij het absorberende vermogen wordt gebruikt voor de diepe reiniging van de poriën. De waardevolle en sappige bramen bevatten actieve tannines. Tannines hebben een zogenaamde adstringerende of samentrekkende werking. Deze biologische actieve stoffen helpen om de talgklieren in evenwicht te brengen en poriën te verminderen.
Van de twee zepen die ik heb getest vind ik deze echt zo lekker ruiken! Hij ruikt zoet naar bramen en geeft een romig schuim af. Deze zeep reinigt mijn gezicht intensief maar is mild genoeg om elke dag te gebruiken.

Ingrediënten
: Sodium palmate, sodium cocoate, aqua, glycerin, aroma, sodium citrate, Rubus fruticosus (Blackberries) fruit extract, koalin, C17707, C177019, mica, titanum dioxide, tritium vulgare (wheat) germ oil, tocopherol, betaine, limonene.99% van de ingrediënten is van natuurlijke oorsprong en 71% van de ingrediënten is afkomstig uit biologische teelt. De producten van Mádara zijn Ecocert gecertificeerd, dierproefvrij en soms ook gluten-en notenvrij. De verpakkingen van Mádara cosmetics zijn milieuvriendelijk en recyclebaar.

Ben je ook nieuwsgierig geworden naar deze zeep? Mádara heeft ook nog een Cloudberry Oat Milk Soap en een Cranberry Juniper Soap in haar assortiment en volgens mij zijn deze net zo heerlijk!  De zepen wegen 150 gram en kosten €6,00 per stuk en zijn verkrijgbaar onder andere bij de Vitaminstore.

Liefs Mooi van Koosje ♥

Sodium palmate, sodium cocoate, aqua, glycerin, aroma, sodium citrate, Rubus fruticosus (Blackberries) fruit extract, koalin, C17707, C177019, mica, titanum dioxide, triticum vulgare (Wheat) germ oil, tocopherol, betaine, limonene. – See more at: http://www.vitaminstore.nl/beauty/huid/gezichtsverzorging/Clarifying-Blackberry-White-clay-soap-zeep/P233759#sthash.7jqrD3OZ.dpuf
Sodium palmate, sodium cocoate, aqua, glycerin, aroma, sodium citrate, Rubus fruticosus (Blackberries) fruit extract, koalin, C17707, C177019, mica, titanum dioxide, triticum vulgare (Wheat) germ oil, tocopherol, betaine, limonene. – See more at: http://www.vitaminstore.nl/beauty/huid/gezichtsverzorging/Clarifying-Blackberry-White-clay-soap-zeep/P233759#sthash.7jqrD3OZ.dpuf
Sodium palmate, sodium cocoate, aqua, glycerin, aroma, sodium citrate, Betula alba (Birch) leaf extract, algae extract, C17707, C177019, mica, titanum dioxide, triticum vulgare (Wheat) germ oil, tocopherol, betaine, limonene. – See more at: http://www.vitaminstore.nl/beauty/huid/gezichtsverzorging/Birch-Algea-Balancing-Face-Soap/P233760#sthash.iym1W3T7.dpuf

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge