Favorieten Green Beauty

7 Beauty Favorieten van februari ♥

7 maart 2016
zeven favorieten

Het is alweer een tijd geleden dat ik een lijstje heb gemaakt van mijn Beauty Favorieten. Ik vind deze blogpost altijd erg leuk om te schrijven en bij andere bloggers te lezen dus vandaag heb ik er weer een geschreven. Ik heb mijn favorieten, de producten die ik het liefst gebruik op een rijtje gezet. Lezen jullie mee?

Mijn favorieten voor deze maand zijn:

1.  Moroccan Oil Moisture Repair Shampoo en conditioner

2. Rituals Happy Mist roomspray

3. Sapunoteka Handgemaakte Zeep

4. Grown Alchemist Hydra Repair Day Cream

5. Benefit They’re Real Mascara

6. Sans Soucis Perfect Lips Every Day Lipstick

7. Intelligent Nutrients Styling Pomade

Favorieten September
Morrocanoil Moisture Repair Shampoo & Conditioner
Het heeft lang geduurd voordat ik deze producten kocht omdat de prijs ervan mij hiervan weerhield. Maar nu zou ik geen andere haarverzorging meer willen! De shampoo en conditioner zijn zo goed dat ik gerust mag stellen dat ze mijn haren hebben gered. De shampoo & conditioner bevatten arganolie en een speciaal keratinecompex die de haarstructuur zichtbaar hersteld en een gezond uiterlijk geeft. Dus wanneer je letterlijk met je handen in je haar zit is dit een echte musthave.

Favorieten September
Rituals Happy Mist Sweet Orange & Cedar
Wanneer ik deze roomspray gebruik voel ik mij een stuk opgewekter. De combinatie van zoete sinaasappel en ceder is heerlijk. Je kunt deze Happy Mist gebruiken als linnenspray, roomspray of bodyspray. Maar ik gebruik hem het liefst in huis omdat het zo’n fijne sfeer brengt. De producten van Rituals zijn fantastisch wat betreft de parfumering, ze ruiken zoals niemand anders deze kan maken.

Sapunoteka Handgemaakte zeep
Ik ben dol op pure zepen, het liefst gemaakt zonder palmolie en met natuurlijke essentiële oliën. Sinds dat ik de zepen van Sapunoteka gebruik wil ik niets anders meer. De ingrediënten zijn zo puur mogelijk gehouden met kokosolie en olijfolie en het schuim is zo romig dat het iedere ochtend een plezier is om deze zeep te gebruiken. Ik ben inmiddels al met het derde stuk zeep bezig en binnenkort ga ik weer nieuwe bestellen. Voor meer informatie over de producten van Sapunoteka kun je dit artikel lezen.

Grown Alchemist Hydra Repair Day Cream
Dit van oorsprong Australische merk is nog relatief weinig bekend in Nederland maar ik ben al een aantal producten aan het testen. Wat ik alvast kan verklappen is dat het zo’n mooi nieuw natuurlijk merk is dat ik het liefst de hele range zou willen aanschaffen. De Hydra Repair Day Cream behoort tot de niche onder de ecobeauty merken en bevat uitzonderlijke werkzame ingrediënten. Daarom zullen jullie de komende tijd nog veel meer van Grown Alchemist gaan horen.

Favorieten September
Benefit They’re Real Mascara
Helaas staat er in dit lijstje geen natuurlijke mascara gewoonweg omdat ik geen fijne kan vinden. Alle tips hieromtrent zijn van harte welkom! Ik heb wel een favoriet zoals jullie kunnen lezen maar deze is van Benefit. Op dit moment gebruik ik graag de They’re Real Mascara van Benefit omdat hij alles doet wat ik van een mascara verwacht: hij geeft volume, verlenging en een diepzwarte kleur.

Sans Soucis Perfect Lips Every Day No12 Red Rose
Onlangs heb ik in een review deze lippenstift uitgebreid beschreven en ik gebruik hem het liefst elke dag. De kleur is perfect rood met roze ondertoon en hij past eigenlijk bij iedereen. De kleur is vooral mooi nu de herfst haar intrede doet en past goed bij zwart, grijs en bordeauxtinten. Door de fijne natuurlijke ingrediënten zoals castorzaadolie heeft deze lippenstift een super verzorgende werking.

Intelligent Nutrients Styling Pomade
Wederom een product met het fijne castorzaadolie en andere pure ingrediënten die naast dat deze mijn haar bevrijdt van kroes ook goed verzorgd. Ik weet op dit moment geen ander natuurlijke pommade of wax die deze kan evenaren en ondanks de gewijzigde inhoud en prijsstijging blijf ik deze kopen.

Ik ben benieuwd of jouw favoriet er ook tussen staat, laat het mij weten dat vind ik super!

Liefs Mooi van Koosje ♥

logo world of blisz

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge