Drogisterij

Kneipp seconde Bodylotion Amandelbloesem

5 maart 2016
Kneipp seconde Bodylotion Amandelbloesem

Ik gebruik elke dag na het douchen een bodylotion en wanneer ik dit heb overgeslagen vanwege tijdgebrek voel ik mij daar niet zo lekker bij. ( Ja, ik ben een gewoontedier en een tikkeltje neurotisch ). Nu heb ik toch iets gevonden waar ik zo blij van word en waardoor ik elke dag dit ritueel kan voortzetten: Kneipp seconde Bodylotion Amandelbloesem.

Ik ben een fan van de zachte productlijn met amandelbloesem van Kneipp en gebruik deze graag. Nu zag ik bij de Etos deze nieuwe bodylotion in de schappen staan en het trok mijn aandacht. Ik ga regelmatig even langs de Etos om te kijken naar leuke nieuwe producten. Ook zag ik dat er van deze lijn een doucheschuim verkrijgbaar is maar dat heb ik even gelaten voor wat het was omdat ik nog zoveel douchespullen in mijn kast heb staan.

Wat belooft de seconde Amandel bodylotion voor mijn huid te doen?
Kneipp seconde body lotion met hoogwaardige amandelolie is speciaal afgestemd op de behoefte van de gevoelige huid en hydrateert deze intensief. De lichte textuur is makkelijk op te brengen en trekt supersnel in met als resultaat in no-time een fluweelzacht en verzorgd huidgevoel. De ideale verzorging voor iedere dag.

Kneipp Seconde Bodylotion Amandelbloesem
Amandelolie bevat ongeveer 90% onverzadigde vetzuren en veel vitamine E dat bekend staat als een zeer krachtig antioxidant die de huid hersteld en beschermt.

De Kneipp Amandel seconde bodylotion is zeer geschikt voor een gevoelige huid en hydrateert deze intensief. De bodylotion trekt snel in de huid en maakt deze erg zacht. Wanneer je al bekend bent met de gewone Kneipp amandelbloesem bodylotion zul je merken dat deze wat zoeter en sterker ruikt. De seconde bodylotion is wat milder wat geur betreft.

Ingrediënten:
Aqua (Water), Caprylic/Capric Triglyceride, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Panthenol, Tocopheryl Acetate, Betaine, Isopropyl Myristate, Distarch Phosphate, Cetearyl Olivate, Olus (Vegetable) Oil, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Flower Extract, Helianthus Annuus Hybrid Oil, Citrus Aurantium Dulcis (Orange) Peel Oil, Pogostemon Cablin Oil, Bulnesia Sarmientoi Extract (Guaiacwood Oil), Limonene, Linalool, Coumarin, Citronellol, Geraniol, Citral, p-Anisic-Acid, Parfum (Fragrance), Sorbitan Olivate, Caprylyl Glycol, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Arginine, Tocopherol.

Kneipp Seconde bodylotion Amandelbloesem
De Kneipp seconde bodylotion bevat naast de toegevoegde amandelolie voornamelijk glycerine en dit verklaart waarom hij lichter aanvoelt en sneller in de huid trekt dan haar zusje die meer verzorgende en voedende oliën bevat. Voor elk wat wils zullen we maar zeggen. Ik vind deze variant erg fijn al mis ik wel de krachtige zoete geur.

Naast de fijne ingrediënten bevat Kneipp seconde bodylotion geen kleurstoffen en conserveringsmiddelen, parabenen, siliconen en minerale oliën.

Ik heb deze bodylotion bij de Etos gekocht waar de Kneipp verzorgingslijn verkrijgbaar is. Kneipp is tevens verkrijgbaar bij de reguliere drogisterijen. De adviesprijs is €8,99 voor 200ml.

Heb jij deze snelle variant al geprobeerd?
Liefs Mooi van Koosje

3 Comments

 • Reply Eva 6 maart 2016 at 20:31

  Wat leuk om ook een groene blog te ontdekken! Ik zag dat jij inmiddels al behoorlijk wat jaren schrijft. Ik kom net kijken :-). Leuke review heb je geschreven over deze bodylotion. Ik ken alleen de badolie van Kneipp… Liefs!

  • Reply Mooi van Koosje 7 maart 2016 at 10:06

   Dank je wel Eva. Je hebt ook een ontzettend leuk blog en originele naam die ik zeker ga onthouden 🙂

 • Reply Kneipp seconde Handcrème Citroenverbena & Avocadoboter - Mooi van Koosje 1 april 2016 at 14:56

  […] een aantal lekkere producten van Kneipp gekocht. Over één ervan heb ik al geschreven namelijk de Kneipp seconde bodylotion amandelbloesem. Vandaag wil ik graag het tweede product reviewen de Kneipp seconde handcrème met citroenverbena […]

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge