Drogisterij

Andrélon Kokos Boost shampoo & conditioner

4 maart 2016

Ik moest er even over nadenken of ik deze review wel zou schrijven en plaatsen, tenslotte heb ik een blog waarin ik vol enthousiasme schrijf over groene en eerlijke cosmetica en daar past dit merk zeker niet tussen.

Maar ja, ik ben ook maar een mens en ik heb met mezelf afgesproken dat er op mijn blog alleen maar dingen komen te staan waar ik blij van word. En ik word blij van deze nieuwe Kokos Boost lijn van Andrélon omdat ik enorm van kokos hou en ik dit duo niet kon weerstaan.

Andrelon Kokos Boost
Andrélon Kokos Boost Shampoo & Conditioner
Kokos is enorm populair en wordt in vele toepassingen en voor veel doeleinden gebruikt. We bakken er ons eten in, smeren het op ons brood en gebruiken het voor de verzorging van onze huid en haren. Kokosolie staat bekend om haar voedende werking en heeft de eigenschap te kunnen doordringen tot in de haarvezel, waardoor het je haar niet verzwaart. Dit terwijl andere oliën juist op je haar blijven liggen en hierdoor verzwarend kunnen werken. De Andrélon Kokos Boost shampoo en conditioner zijn bedoeld het fijne haar te verzorgen en meer volume te geven zonder deze te verzwaren.

Andrelon Kokos Boost

Zoals ik al schreef zijn de shampoos van Andrélon verre van natuurlijk maar bevatten wel de beloofde werkzame ingrediënten. In de Kokos Boost shampoo en conditioner zit relatief veel kokos in verwerkt en dat is natuurlijk hartstikke fijn. Ik heb duurdere merken geprobeerd die veel minder werkzame ingrediënten bevatten en die beweerden natuurlijk te zijn. Andrélon Kokos Boost is vrij van parabenen, siliconen en kleurstoffen, helaas bevat het wel Sodium Laureth Sulfaat en parfum. Ik raad echt aan voor het kopen van je producten de etiketten te lezen zodat je weet wat je in je mandje legt.

Ingrediënten Kokos Boost Shampoo
Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl, Betaine, Sodium Chloride, Aloe Barbadensis (Aloë Vera) Leaf Juice Powder, Citric Acid, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Disodium EDTA, Glycerin, Isopropyl Alcohol, Lactic Acid, Parfum, Pentylene Glycol, Polyquatemium-10, PPG-12, Propylene Glycol, Sine Adipe Lac, Sodium Acetate, Sodium Benzoate, Sodium Hydroxide, Coumarin, Linalool.
Ingrediënten Kokos Boost Conditioner
Aqua, Cetearyl alcohol, Steaeamidopropyl, Dimethylamine, Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Juice Powder, Behentrimonium Chloride, Cocos Nucifera (Coconut) Fruit Extract, Cocos Nucifera (Coconut) Oil, Dipropylene Glycol, Disodium EDTA, Glycerin, Lactic Acid, Magnesium Chloride, Magnesium Nitrate, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Parfum, Pentylene Glycol, Propylene Glycol, Sine Apide Lac, Sodium Chloride, Coumarin, Linalool.

Koosje concludeert:
De Kokos Boost shampoo en conditioner doen wat ze beloven, ze verzorgen mijn haar prima en vooral mijn krullen komen weer tevoorschijn. De shampoo en conditioner zijn niet alleen bedoeld voor fijn haar maar zeer geschikt voor vele haartypes en zeker voor droog haar. Ik hou erg van de geur van kokos en deze is beslist aanwezig maar verdwijnt na het wassen en drogen. De Kokos Boost lijn bestaat uit drie producten waaronder ook nog een verzorgende spray die je na het wassen in het haar kunt aanbrengen en als een detangler werkt.

De Andrélon Kokos Boost lijn is verkrijgbaar bij de reguliere drogisterijen en de Albert Heijn.
De prijzen van deze producten zijn: Shampoo €4,39, Conditioner: €4,59, Volumespray: €4,99

Ben jij al bekend met deze nieuwe Kokos Boost lijn?

Liefs Mooi van Koosje

 

2 Comments

  • Reply Esther 16 april 2016 at 17:43

    Ik heb vanmiddag de verzorgende spray gekocht. Ik ben benieuwd! 🙂

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge