Persoonlijk

Achter de schermen bij Mooi van Koosje #2

1 maart 2016
Header blogpost Achter de schermen bij Mooi van Koosje #2

De afgelopen week heb ik het erg druk gehad. Ik heb veel gewerkt en er was nauwelijks tijd om te bloggen. Dat vind ik best frustrerend. Maar ik heb dit weekend wel tijd vrijgemaakt om te kunnen fotograferen zodat jullie mee kunnen kijken waar ik zoal mee bezig ben geweest en welke dingen momenteel belangrijk voor mij zijn. Het zijn een beetje random foto’s geworden maar ik zal natuurlijk vertellen wat ik de afgelopen dagen heb gedaan. Hier komen ze!
Mooi van Koosje ontbijt Elke ochtend maak ik een lekker ontbijtje met yoghurt en muesli klaar. Ik probeer graag verschillende soorten uit. Momenteel ben ik fan van de biologische muesli van Verival die ik bij de Jumbo koop. Deze zaterdagochtend had ik een beetje haast want ik zou naar Amsterdam gaan om de tentoonstelling Catwalk in het Rijksmuseum te gaan zien.
Blog Mooi van Koosje Mijn make-up van de zaterdagochtend! Zoals jullie bij de vorige Achter de Schermen hebben kunnen lezen ben ik niet echt trouw aan een vast merk alhoewel ik wel bepaalde producten graag gebruik.
Blog Mooi van Koosje Ik wil het eigenlijk niet maar ik moet er toch aan geloven. Sporten. Omdat ik het gezweet in de sportschool echt vreselijk vind besluit ik om maar weer te gaan zwemmen. Daar hoort ook een catchy badpak bij die ik bestel bij Bon Prix. Met een mooi badpak ziet het er weer iets vrolijker uit.
Blog Mooi van Koosje Mijn katten vinden de computer wel een fijn ding;-) Er komt in ieder geval warmte vanaf die ze ontzettend lekker vinden. Tygo ligt met de buik bloot te relaxen.
Blog Mooi van Koosje En daar gaan we! Het was zaterdag een prachtige dag om met de trein richting Amsterdam te gaan.
blog Mooi van Koosje Ondanks de zon was het toch wel koud in Amsterdam. Vooral de wind deed aardig haar best en het werd tijd voor een lekkere cappuccino met karamel in een Italiaanse koffiebar.
blog Mooi van Koosje Wanneer ik in Amsterdam ben bezoek ik altijd even de Noordermarkt. De sfeer van deze markt vind ik prettig en ik kijk graag even bij de kraam met outlet kleding van King Louie. Het was niet zo druk op de markt maar dat veranderde snel gedurende de dag.
Mooi van Koosje Marcel's Green Soap Vlakbij de Noordermarkt is een fijne vestiging van Marqt, dit is een supermarkt waar je biologische en duurzame boodschappen kunt doen. Daar zag ik de nieuwe schoonmaakproducten van Marcel’s Green Soap staan en kon het niet laten om deze allesreiniger met de geur patchoeli en cranberry te kopen, en hij ruikt toch lekker!
Ik ging naar Amsterdam voor de tentoonstelling Catwalk in het Rijksmuseum en heb van de hoofdact, de catwalk een korte video gemaakt voor op Instagram. Helaas was het in het Rijksmuseum te druk om rustig te kunnen kijken en foto’s te maken. Ook bij de expositie van Breitner, Meisje in Kimono heb ik maar een paar werken goed kunnen zien en dat is best jammer. Ik was blij dat ik het warme benauwde museum uit kon lopen en weer de frisse lucht inademde. Nee, op zaterdag naar Amsterdam is niet zo’n goede keuze, het lijkt net op één groot pretpark.
blog Mooi van Koosje Op de terugweg richting het station ben ik nog even langs The Body Shop gegaan om te shoppen voor een waardebon en deze twee producten heb ik gekocht. Omdat ik voor €35,00 besteedde kreeg ik er nog een leuk cadeautje bij.
blog Mooi van Koosje Een shea bodybutter, lipbalm en een coconut handcream verpakt in een schattig doosje!
blog Mooi van Koosje Zaterdagavond en zondag vond ik even de tijd om te tekenen en te schilderen, op de foto staat mijn laatste werk waarmee ik bezig ben. Ik probeer weer wat meer beeldend te werken omdat dit mij rust geeft en dichtbij mezelf houdt. In deze drukke en hectische tijden is het voor mij belangrijk de aandacht op mezelf te kunnen richten.

Rest mij nog te zeggen dat ik het erg leuk vond om deze blogpost te maken en ben erg benieuwd naar jullie reacties! Misschien tot een volgende ‘Achter de Schermen’.

Liefs Mooi van Koosje

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge