Beautynieuws

Beautynieuws dr. Organic Moroccan Glow Collectie

26 februari 2016

Ik vind niets zo lekker als de zon, een bruin kleurtje laat mij er beter uit zien en verbetert mijn humeur. Ook nu de dagen weer langer worden verheug ik mij ontzettend op de zomer, op het licht en op de lange zomeravonden. Ik ben de afgelopen tijd een paar keer onder de zonnebank geweest vanwege eczeem maar de bruine kleur vond ik een fijne bijkomstigheid. Ik weet dat het slecht is voor de huid en ik merk het ook. Na de zonnebank voelt mijn huid erg warm en droog aan, dit kan natuurlijk nooit goed zijn.

Moderne zelfbruiners zijn daarom een geweldige oplossing!

Dr. Organic heeft drie nieuwe producten in haar assortiment die ervoor zorgen dat ik een mooie natuurlijke kleur krijg en behoud. Ze bevatten een natuurlijk zelfbruiningsysteem met DHA, dihydroxyacetone, een plantaardig ingrediënt afkomstig van suikerbiet en suikerriet dat de huid bruint in combinatie met natuurlijke ingrediënten waaronder biologische arganolie. Dat klinkt mij goed in de oren! Ik laat aan jullie de beschrijving zien die ik heb ontvangen van het PR bureau en kan (nu) nog net vertellen hoe deze producten in de praktijk bevallen maar ik ben benieuwd wat jullie van de producten vinden. Hier komen ze!

Moroccan Glow Self Tan Mousse voor een subtiele glow €21,99 150ml
De Self Tan Mousse is eenvoudig aan te brengen en beloofd een egaal effect te geven. Met Dr Organic Moroccan Glow Self Tan Mousse creëer je een zongebruinde tint op maat met behulp van plantaardige, bioactieve en biologische ingrediënten. De formule is verrijkt met Argan Olie, een rijke bron van vitaminen, antioxidanten en essentiële vetzuren. De lichte textuur smelt op de huid en smeert gemakkelijk uit voor een egaal resultaat. De licht geparfumeerde mousse geeft de huid een tintje en biedt tegelijkertijd intense verzorging. De Light variant zorgt voor een subtiele lichte bruining. Medium geeft een gouden touch die lang mooi blijft en de Dark Mousse geeft een mooie diepe kleur aan de reeds getinte lichaamshuid.
Dr Organic Bodymousse Moroccan Glow
Moroccan Glow Body Polish Pre-Tan Exfoliator
€ 11,99 (200ml)
exfoliërend – verzachtend – gladmakend
Biologische Argan Olie wordt geroemd om zijn rijkdom aan vitaminen, antioxidanten en essentiële vetzuren. Deze exotische, biologische olie is hoofdbestanddeel van de all-over body scrubformule met microbolletjes van vulkanische lava. De bodyscrub verwijdert dode huidcellen zodat de huid perfect geëxfolieerd en superglad is. Het resultaat van de selftanner is optimaal na deze voorbereidende behandeling.Dr Organic Body Polish en Body Lotion Moroccan Glow Moroccan Glow Body Lotion Tan Extender € 17,99 (150ml)
hydraterend – langhoudende resultaten – verzorgend
Dr. Organic Moroccan Glow Body Lotion Tan Extender zorgt ervoor dat de bruining van de huid extra lang aanhoudt. De hydraterende lotion bevat Argan Olie, boordevol vitaminen, antioxidanten en essentiële vetzuren. Een lage dosering dihydroxyacetone (DHA) geeft de tint een all-over boost. De huid wordt tegelijkertijd intensief gehydrateerd en krijgt een prachtige natuurlijke glans.

Misschien ga ik binnenkort de Self tan Mousse proberen en zal jullie uiteraard op de hoogte houden. (mocht ik oranje worden dan laat ik dit natuurlijk ook zien;-)

Nog even dit: Dr. Organic biedt ecobewuste beautyverzorging met respect voor de aarde en is exclusief verkrijgbaar bij De Tuinen (Holland & Barrett) in Nederland en Essenza (Holland & Barrett) in België. Voor informatie, vestigingen en de webshop: hollandandbarrett.nl en hollandandbarrett.be

Liefs Mooi van Koosje

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge