Persoonlijk

Achter de schermen bij Mooi van Koosje #1

22 februari 2016
Header Achter de Schermen

Ik liep al een poosje rond met het idee om een artikel te schrijven met daarin foto’s die ik maak tijdens mijn werkzaamheden. Een beetje huiverig ben ik wel want is het wel zo interessant wat ik hierover kan laten zien? Toch heb ik een poging gewaagd en heb ik afgelopen vrijdag ‘hoogtepunten’ van de dag gefotografeerd. Zo kunnen jullie toch een beter beeld krijgen van wie ik nu ben en wat ik zoal op de vrijdag doe. Ik ben onwijs benieuwd wat jullie van deze blogpost vinden en laat ik dus maar snel beginnen…..

Achter de Schermen PompekliniekNormaal gesproken werk ik van maandag tot en met donderdag in een Tbs kliniek in Nijmegen. Het weer was wat somber toen ik de foto maakte maar deze entree zie ik elke dag wanneer ik naar mijn werk ga als rehabilitatiemedewerker bij Forensisch psychiatrische patiënten. Maar op de vrijdag niet, dan ben ik druk met mijn blog en enkele opdrachtgevers waarvoor ik websites verzorg en PR werkzaamheden verricht.
Achter de schermen Toon de Rode Kater Goedemorgen! Zodra ik wakker ben en gedoucht en aangekleed ga ik werken achter mijn computer. Toon de rode kater zit altijd bij mij wanneer ik aan het werk ben. (Ook nu tijdens het schrijven van dit artikel hangt hij lekker op schoot) Ik sta op vrijdag altijd vroeg op om meteen te kunnen beginnen met schrijven.
Achter de schermen Opmaken Ik ben dol op notitieboekjes en heb er zoveel! Nu moet ik nog proberen om mijn agendapunten in één boekje te schrijven zodat ik wat gestructureerder kan werken. Ik schrijf altijd alles op en heb altijd een boekje bij me. Nadat ik de belangrijkste berichten heb gelezen besteed ik een paar minuten aan mijn make-up. Ik heb niet echt vaste producten die ik elke dag gebruik. Op dit moment gebruik ik graag de nieuwe mascara van Essence, een gezichtspoeder van Jemma Kidd en een Bronzing Powder van Alverde. Daarentegen ben ik wel weer zuinig op het houten oranje spiegeltje die ik een paar jaar geleden bij een Wereldwinkel heb gekocht.
Achter de schermen met kaptafel Even een kleine inkijk van mijn behoorlijke verzameling. Ik heb onlangs deze kaptafel van mijn lief gekregen en vind hem ontzettend leuk. Hij is afkomstig van de Ikea en is uit de Hemnes serie.
Achter de schermen slapenTerwijl ik druk aan het werk ben slapen deze twee heerlijk!
Achter de schermen Instagram Ik hou van retro meubeltjes en van planten. Regelmatig maak ik een (sfeer) foto voor Instagram.
Achter de schermen bibliotheek Wanneer ik mijn werk in Arnhem klaar heb ga ik richting Vaassen om daar onder andere naar de bibliotheek te gaan. Ik breng deze boeken terug. Vooral de twee boeken over bloggen vond ik erg interessant. De beslissing om destijds lid te worden van de bibliotheek is een hele goede geweest, ik ben er erg blij mee!
Achter de schermen bibliotheek En dit boek van Brené Brown neem ik weer mee naar huis. Ik ben een fan van haar omdat zij thema’s behandeld die niet zo vanzelfsprekend zijn.
Achter de schermen IZY Wanneer ik in Vaassen ben ga ik bij winkel IZY Beauty & Lifestyle langs om even bij te praten en te overleggen welke dingen er nog moeten gebeuren voor hun website. Ook ga ik er soms even shoppen en bekijk welke nieuwe producten er zijn binnen gekomen.
Achter de schermen IZY aankopen Deze producten neem ik mee naar huis, vooral de Chanel Coco Noir had ik al langer op mijn verlanglijstje staan en ook de mooie set met drie verschillende soorten douchefoams van Riverdale kon ik niet laten liggen.
Achter de schermen Food Ik hou van koken en ’s avonds probeer ik een recept uit van de Allerhande, Curry madras met vis en linzenrijst. Het gerecht was erg lekker maar behoorlijk pittig! De rest van de avond heb ik niet zoveel meer gedaan en lekker genoten van The Voice Kids en van de gezelligheid in Vaassen.

Rest mij nog te zeggen dat ik het erg leuk vond om deze blogpost te maken en ben erg benieuwd naar jullie reacties! Misschien tot een volgende ‘Achter de Schermen”.

Liefs Mooi van Koosje ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge