Parfum

Parfumnieuws Dolce & Gabbana Dolce Rosa Excelsa ♥

20 februari 2016
dolce rosa excelsa

Ik probeer het parfumnieuws te volgen en lees veel websites die over parfum gaan. Ik ben een enorm parfum liefhebber en ik vind het vooral interessant hoe een parfum aan de wereld gepresenteerd wordt. Vandaag heb ik een prachtige presentatie van het nieuwste parfum van Dolce & Gabbana, het Italiaanse ontwerpersduo. Misschien heb je al het parfum Dolce of Dolce Drops? Binnenkort wordt er nog het parfum Dolce Rosa Excelsa aan toegevoegd.

De campagne omtrent dit nieuwe parfum is enorm glamoureus met niemand minder dan de inmiddels 81 jarige  Sophia Loren in de hoofdrol. Zij belichaamt volgens Dolce & Gabbana de ultieme Italiaanse vrouw. In de parfumcommercial die voor dit parfum is gemaakt hebben ook Sophia’s zoon Leonardo Ponti en het Canadese model Kate King een prominente rol. De muziek bij deze commercial wordt verzorgd door niemand minder dan Ennio Morricone. Maar naast al deze klinkende namen is het sowieso een geweldige korte film waarbij je het Siciliaanse leven haast kunt inademen!

Geurnoten van Dolce Rosa Excelsa

Top: Neroliblaadjes en Papayabloem
Hart: Witte Amarylis, Afrikaanse Hondsroos en handgeplukte Turkse Roos
Basis: Sandelhout, Musk en Cashmere.

Het parfum Dolce Rosa Excelsa is een zachte frisse romantische geur die perfect past bij het La Dolce Vita gevoel. Dolce Rosa Excelsa is verkrijgbaar in 30, 50 of 75 ml eau de toilette en is binnenkort verkrijgbaar bij de parfumerie.

Wat vind jij van de parfumcommercial en zou je dit parfum kopen?

Liefs Mooi van Koosje ♥

1 Comment

  • Reply Angela 26 februari 2016 at 19:59

    Het lijkt allemaal zo romantisch ^_^ Ik ben altijd gek op de Dolce & Gabbana geuren, dus ben zeker benieuwd naar deze 😀

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge