Green Beauty

Beauty shopping in Duitsland met een beetje Bachbloesem ♥

16 februari 2016
Shopping in Duitsland

Ik werk in Nijmegen en wanneer ik tijd heb rijd ik even langs het dorpje Kranenburg om boodschappen te doen. Ik ga dan naar de Aldi voor kattenvoer en ook even langs de DM drogist. De DM drogist bewaar ik altijd voor het laatst zodat ik rustig de winkel door kan snuffelen op zoek naar nieuwigheden. Ik vind het altijd heerlijk om rond te kijken in zo’n winkel en vergeet daarbij regelmatig de tijd. Gisterenavond moest ik in Kranenburg zijn om brokjes voor de katten te kopen ( helaas lusten ze de brokjes van Renske niet ). Bij de Aldi kwam ik de meest schattige mascara tegen die ik ooit heb gezien en deze verdween natuurlijk in mijn winkelwagen. Nadat ik mijn auto had volgeladen met voer voor de dieren ben ik op mijn gemak richting de drogist gelopen en daar kwam ik een paar hele leuke nieuwe dingen tegen. Ik kocht er ook nog een paar budget make-upjes van hun huismerk P2 en Essence en voelde mij daarna erg gelukkig toen ik naar huis reed. Ik kan altijd zo ontzettend blij worden van mijn aankopen in Duitsland, dat ik dit sowieso een keer per maand blijf doen. Op de onderstaande foto’s zie je de spulletjes die ik heb gekocht en vooral met de nieuwe huidverzorging van Alverde die gebaseerd is op Bachbloesemtherapie ben ik heel blij.

Alverde Bachbloesem
Ik heb een dagcrème en oogcrème gekocht en is het niet geweldig dat het aandacht schenkt aan onze ‘Innerbeauty‘? De dagcrème helpt ons (zelf) vertrouwen te ondersteunen door de Bachbloesem remedie die aan deze crème is toegevoegd. De oogcrème hoort ook tot deze nieuwe serie en ook deze bevat een Bachbloesemremedie.

In plaats van de ingrediënten op te sommen wil ik eerst beschrijven welke remedie er aan de dagcrème is toegevoegd.

Elm – Iep: De Elm remedie geeft extra kracht die nodig is wanneer mensen het even niet meer zien zitten.
Herbstenzian – Herfstgentiaan: Deze remedie zorgt voor optimisme en innerlijk vertrouwen.
Larch – Lariks: De Lariks zorgt ervoor dat mensen het gevoel van eigenwaarde weer terugkrijgen.
Knauel – Campanula: Het grasklokje zorgt ervoor dat je energie niet verloren gaat aan anderen en dat je beter bij jezelf kunt blijven. Wordt ingezet bij een hoge gevoeligheid en het moeilijk kunnen afgrenzen.

INCI Alverde Bachbloesem
De Alverde dagcrème bevat naast deze mooie Bachbloesremedie ook verzorgende ingrediënten zoals glycerine, Babassuboter en vitamine E.

De oogcrème bevat zonnebloemolie, amandelolie, glycerine, hyaluronzuur en vitamine E. De toegevoegde remedies zijn anders dan deze die in de dagcrème zijn gebruikt.

Olive – Olijf: De olijf helpt bij het herstellen van verloren energie.
Tausendgüldenkraut – Duizenguldenkruid: Deze laat je grenzen stellen.
Eiche – Eik: De eik hersteld de verloren energie.
Hainbuche – Haagbeuk: De beuk vergroot het inlevingsvermogen van mensen.

Ik vind deze toepassing in huidverzorging zo super! Het is best vooruitstrevend vind ik, want we kennen natuurlijk het toepassen van aromatherapie maar Bachbloesem in huidverzorging heb ik nog nooit gezien. Ik ga de komende tijd deze beide crèmes gebruiken en ben benieuwd naar de effecten hiervan.

Shoppen in Duitsland swatch
P2 Cosmetics is een budgetvriendelijk huismerk van de DM drogist en ze hebben een zeer uitgebreid assortiment. Ik ben een fan van de lippenpotloden en kon deze kleur niet laten liggen. De naam is ook zo leuk! Intense Poppy en dat is ook precies de naam die past bij deze roze rode kleur. De lipstick is hoog gepigmenteerd en blijft erg lang zitten. Het heeft geen matte finish maar is vrij glanzend, ter afwisseling vind ik dit weleens leuk. Bij de DM heb ik ook nog de waterproof eyeliner gekocht van Essence. Deze is voor mij gewoonweg de beste, hij geeft niet af en zelfs na een dag flink transpireren zit hij gewoon nog op zijn plek. De mascara, ik geef het toe, heb ik gekocht omdat ik de roze verpakking zo schattig vond, gelukkig is hij ook nog eens heel fijn door het gedraaide borsteltje. Kortom het was wederom een geslaagd ritje richting Duitsland en ben benieuwd wat jullie van deze producten vinden.

Viele liebe Grüße Koosje ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge