Winactie

Valentijn winactie Cadeauset Alterra ♥

13 februari 2016
Header winactie Alterra Valentijn

Vandaag wil ik weer iets leuks weggeven en ik wil dit doen in de vorm van een winactie. Ik ben namelijk benieuwd naar jullie Valentijn verhalen. Heb jij leuke herinneringen aan Valentijnsdag? Toen ik begin twintig was heb ik een cassettebandje in de brievenbus ontvangen met daarop een liedje speciaal voor mij geschreven. Ik wist niet van wie het was maar ben uiteindelijk toch een paar keer met de persoon in kwestie op date geweest. Het was in de tijd dat je liedjes nog kon opnemen met een cassette recorder en in combinatie met een synthesizer kunnen jullie wel raden hoe het liedje klonk: ‘Her name was Debbie, Debbie Debbiehiehie….

Ik kan er nu om lachen en ik blijf deze Valentijnsactie altijd onthouden.

Alterra Winactie Valentijn
Wat kunnen jullie winnen?

Ik ben een fan van shoppen in Duitsland, en altijd op zoek naar nieuwe ecobeauty producten. Ik heb een poosje geleden deze heerlijke cadeauset van Alterra gekocht met daarin een douchegel, bodylotion en een handcrème. De geur is fijn, een combinatie van Cranberry en Bio-Vanille.

Wil jij deze cadeauset winnen? vertel dan jouw leukste Valentijn herinnering en laat een reactie achter op het commentveld onder dit artikel. Ik ben ontzettend benieuwd naar jullie verhalen. Op maandag 22 februari aanstaande maak ik de winnaar bekend.

Liefs Mooi van Koosje ♥

Deze winactie is gesloten.

 

2 Comments

 • Reply Tamara TS 14 februari 2016 at 00:35

  Ik heb jarenlang nog elk jaar een kaartje gekregen van mijn vriendje van de lagere school. Helaas zijn we daarna beide meerdere malen verhuisd, maar het was altijd leuk om zo’n kaartje te krijgen. Van diezelfde jongen kreeg ik ook elk jaar met kerst een kerstster. Er zaten verder geen bedoelingen achter, we zijn altijd vrienden gebleven en het was zijn manier om te laten weten dat hij nog wel eens aan me dacht.

 • Reply Angela 20 februari 2016 at 12:17

  Een van de leukste momenten was dat ik spontaan een rode roos kreeg van iemand, tijdens het shoppen.
  Ik heb de roos nog steeds, het is wel wat uitgedroogd 😛

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge