Beautynieuws Green Beauty

H&M lanceert nieuwe make-up lijn Conscious Beauty ♥

30 januari 2016
HenM Beautynieuws

Follow my blog with Bloglovin
Joepie! Er gebeurd weer eens iets leuks in ecobeauty land. Via het leuke blog van Vera Camilla en het blog van Naoki las ik het verheugde nieuwsfeit dat H&M een prachtige nieuwe make-up collectie en een huid-en haarverzorgingslijn uit gaat brengen. Deze collectie bestaat maar liefst uit 700 producten waarvan een gedeelte ecocert gecertificeerd. Er komt dus een lijn voor de luxe beauty liefhebbers en voor de bewuste beauty addict, de Conscious beauty lijn. In september van dit jaar wordt deze nieuwe lijn in meer dan 900 H&M winkels wereldwijd gelanceerd. Hier volgen alvast een aantal foto’s om in de stemming te komen:-)

HenM Beautynieuws
HenM Beautynieuws
HenM Beautynieuws
Wat vinden jullie van de producten op de foto’s? Ik kan niet wachten tot deze mooie goodies in de winkel liggen!
Naschrift: Van onze oosterburen heb ik begrepen dat deze prachtige lijn inclusief de huid-en haarproducten de volgende maand in de winkels ligt.

Liefs Mooi van Koosje ♥

4 Comments

 • Reply Sophie 30 januari 2016 at 11:09

  Er liggen nu ook al Conscious producten in de winkels, waaronder handcrème & zeep 🙂 Volgens mij zijn het in totaal zo’n 30 producten met een Ecocert certificaat. Ik ben in ieder geval ook erg benieuwd naar de rest!

  • Reply Mooi van Koosje 30 januari 2016 at 12:39

   Ja ik begreep dat er 30 ecocert gecertificeerde producten zijn op het gebied van huid en haarverzorging en daar komt nog een make-upcollectie bij. Heel erg leuk en een goede zet van H&M.

 • Reply Mariska 30 januari 2016 at 14:41

  Ik vind deze lijn zo mooi eruit zien! Wil er heel graag wat van uitproberen 😀

 • Leave a Reply

  CommentLuv badge