Innerbeauty Inspiration

Koosje wenst jullie een stralend 2016 ♥

2 januari 2016
Girl with mug Hipster Vintage

Het nieuwe jaar ligt nog helemaal vers voor ons en dat vind ik persoonlijk een heel prettig gevoel. De vraag die ik mezelf stel is dan ook: hoe ga ik dit nieuwe jaar vormgeven en welke ontwikkelingen wil ik nog omtrent mijn blog Mooi van Koosje in gang zetten? In ieder geval sta ik deze dagen meer stil bij wat ik wil afsluiten en wat ik nog wil proberen voor in de toekomst. Aan Mooi van Koosje wil ik niet zoveel veranderen, ik vind de lay-out nog steeds erg leuk en inhoudelijk zal ik ook niet zoveel wijzigen. Zo zal ik ook in 2016 veel bloggen over ecobeauty maar ook over een positieve levensinstelling, innerbeauty en creativiteit.

Be Different BabeOok heb ik voor dit jaar 5 belangrijke voornemens gemaakt:

1. Dichtbij mezelf blijven:
Het afgelopen jaar heb ik in mijn blog niet helemaal mijn draai kunnen vinden. Ik had het gevoel dat wat ik deed niet goed genoeg was terwijl ik aan de andere kant mijn authenticiteit wilde bewaken. Dit jaar wil ik dichtbij mezelf blijven en ook al is Mooi van Koosje soms moeilijk in een ‘hokje’ te stoppen, so be it.

2. Een schema of werkrooster maken:
Ik ben nogal rommelig ingesteld en vind het erg lastig om vanuit een schema of rooster te werken. Toch moet ik dit meer gaan doen omdat het mij ook rust geeft. Nu komt het weleens voor dat ik belangrijke dingen vergeet en dat werkt uiteindelijk weer frustraties in de hand.

3. Gezonder en bewuster eten en drinken:
Ik houd ontzettend van lekker eten en van een goed glas wijn. Alleen ga ik dit nu een beetje merken aan mijn gewicht en ondanks dat ik een curvy lady ook niet verkeerd vind wil ik meer op mijn gezondheid gaan letten. Ik heb het afgelopen jaar enorm veel boeken gelezen over een gezonde leefstijl maar deze in de praktijk brengen was nog een stap te ver. Dit jaar ga ik proberen wat vaker gezonder te koken en minder te drinken.

4. Creativiteit en kunst maken: Ik mis het tekenen en schilderen en wil dit jaar meer tijd vrij maken om dit te gaan doen. Ik ben bezig met een nieuw blog waarin ik de focus op deze dingen ga leggen. Wordt vervolgd.

5. Genieten en positieve gedachten: Ik heb een aanleg om te somberen en ondanks dat dit soms lastig te beïnvloeden is wil ik meer de focus gaan leggen op een positieve levensinstelling. Daarvoor moeten punt 1, 2, 3 en 4 ook gaan zorgen. Genieten van de dingen die wel heel goed gaan, van mijn liefde voor mensen, dieren en de natuur.

Ik besef mij dat dit in deze huidige tijd soms lastig zal zijn om deze vijf voornemens te volgen maar alle kleine stapjes zijn waardevol. In ieder geval wil ik jullie bedanken voor het afgelopen jaar, ik hoop dat ik ook dit jaar met mijn blog Mooi van Koosje een kleine bijdrage in positieve zin kan geven!

Ik wens jullie een stralend 2016 toe!

Liefs Mooi van Koosje ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge