Persoonlijk

Koosje wenst jullie een gezond & liefdevol 2016 toe ♥

31 december 2015
Happy New Year Hipster

Het is een prachtige zonnige laatste dag van 2015 terwijl ik deze blogpost schrijf. De zon schijnt, Tygo de streepjeskater ligt bij mij op schoot en op de radio luister ik naar de Top 2000. Ik voel mij gelukkig en dankbaar dat ik het afgelopen jaar met zoveel liefdevolle mensen en dieren kennis heb mogen maken. Ik voel mij melancholisch over de mensen en de dingen die ik in 2015 los heb moeten laten.

Ik heb wat betreft mijn blog Mooi van Koosje een fijne ontwikkeling doorgemaakt en heb het gevoel dat ik een stapje verder ben gekomen in wat ik met mijn blog wil bereiken, positiviteit uitstralen en anderen inspireren. Ik hoop dat dit gelukt is. In ieder geval ga ik daar in 2016 weer flink mijn best voor doen.

Het jaar 2015 was voor mij een enerverend jaar en ik denk voor velen met mij. Er moesten soms drastische besluiten worden genomen en de balans daarin vinden was soms moeilijk. Voor heel veel dingen was het jaar 2015 best een grillig en heftig jaar en ik denk dat 2016 een belangrijk jaar wordt om onze waarden en normen weer opnieuw te herzien. Bij sommigen zal dit lukken, bij anderen (nog) niet. Liefdevol naar jezelf kijken en liefdevol omgaan met de mensen en dieren die je omringen zijn voor mij de belangrijkste daarvan.

Op deze prachtige oudejaarsdag wens ik mijn lieve lezers en volgers een fantastisch liefdevol en gezond 2016 toe. Geniet van de mooie dingen die je onderweg in het nieuwe jaar gaat tegenkomen, ook al is dat soms wat lastig. Koester de mensen die van je houden maar heb bovenal enorm jezelf lief.

Tot in het nieuwe jaar 2016!

Liefs Mooi van Koosje ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge