Oriflame Parfum

Oriflame Giordani Gold Essenza parfum en bodylotion

8 december 2015
Oriflame Giordani Gold Essenza

Ik houd van parfums en van Oriflame. Inmiddels heb ik al een aardige collectie parfums in de kast staan en ben ook altijd weer opgewonden wanneer er een nieuw parfum gelanceerd wordt. Een aantal weken geleden heb ik het nieuwste parfum van Oriflame geïntroduceerd en vandaag wil ik dit parfum graag reviewen. Met de naderende feestdagen is het heel fijn om een mooi parfum cadeau te geven of jezelf ermee te verwennen.

Oriflame Giordani Gold Essenza
Wat maakt het parfum Essenza zo bijzonder?
Misschien kennen jullie de luxe Giordani Gold lijn van Oriflame? Deze lijn bevat een assortiment hoogwaardige make-up producten met een luxe uitstraling. Vanuit deze lijn is het parfum Essenza ontstaan, het eerste hoogwaardige parfum binnen het Oriflame parfumportfolio.
Het parfum is opgebouwd rond Calibrische bergamot essence en sinaasappelbloesem die het parfum een sprankelende geurbeleving geven. Essenza is geschikt voor zowel dagelijks gebruik maar ook prima te dragen tijdens een feestelijke aangelegenheid zonder dat het te opdringerig aanwezig is. Warm Toscaans hout in de basis zorgt voor een warme comfortabele finish.

Oriflame Giordani Gold Essenza

Klassieke schoonheid
Hoewel het parfum is opgebouwd uit citrusachtige geurnoten is het toch een volwassen geur, passend bij een de vrouw die meer houdt van de meer klassieke geuren. Essenza is klassiek en een tijdloos parfum geschikt voor elk jaargetijde.

Oriflame Essenza Bodylotion

Essenza geparfumeerde bodylotion
Het is fijn om bij een favoriet parfum een bijpassend geparfumeerde bodylotion te gebruiken. De Essenza geparfumeerde bodylotion ruikt lekker bloemig met op de achtergrond de frisse en sprankelende bergamot. Door het gebruik van deze bodylotion blijft het parfum nog langer op de huid aanwezig.

Ten slotte nog een mooie sfeervolle film van het Giordani Gold Essenza parfum. Ik kom al in de Kerststemming, jullie ook?

Het parfum Essenza kost €62,00 voor 50ml en de geparfumeerde body crème kost €13,00 voor 250ml. De Oriflame producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website: www.oriflame.nl 

Liefs Mooi van Koosje ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge