Beautynieuws

Etos Botanical Boost Wellness Producten ♥

26 november 2015
Etos Botanical Boost

Bij andere bloggers las ik al sinds enige tijd dat er wat nieuws zat aan te komen bij de Etos en ik moet je eerlijk zeggen dat ik er ook wel aan toe was. Ik vind het assortiment bij de gemiddelde Nederlandse drogisterijen behoorlijk saai en dat er nu iets nieuws aan zat te komen vond ik wel leuk. Uiteindelijk bleek het om een Botanische welllnesslijn te gaan Botanical Boost die in samenwerking met de Hortus Botanicus Amsterdam tot stand is gekomen. Kijk, now we are talking.

Etos Botanical Boost Bodybutter
Ik ben een aantal keren naar de Etos gegaan om dit nieuwe assortiment te bekijken en ik heb bij veel bloggers dezelfde persberichten gelezen. Maar ik wilde zelf op onderzoek uit, de verpakking met de prachtige illustraties vond ik er in ieder geval al zeer uitnodigend uit zien. De drie verschillende lijnen hebben allemaal verschillende doeleinden waarvoor deze tijdens de dag gebruikt kunnen worden, zo is er Energetic Rise met limoen en munt voor de frisse opwekkende werking, Revitalising Flow met vlierbloesem en framboos en Pure Balance met jasmijn en vanille die bekend staan om hun ontspannende werking.
Ik heb een keuze gemaakt van vier producten en heb één lijn even gelaten voor wat het is, en heb deze producten de afgelopen tijd rustig uitgeprobeerd. In dit artikel beschrijf ik de volgende producten:

Botanical Boost Jasmine & Vanilla Shower Foam €4,99 200ml
Botanical Boost Jasmine & Vanilla Body Soufflé €4,99 200ml
Botanical Boost Elder Flower & Raspberry Hand Cream €2,99 75ml
Botanical Boost Elder Flower & Raspberry Body Foam €4,99 200ml

(De Lime & Mint lijn sla ik in deze review even over, ik houd niet van munt in huidverzorging en vind deze lijn zo op het eerste gezicht beter passen bij de zomer. Daarom heb ik uit deze lijn geen producten aangeschaft.)

Van de producten die ik heb getest vind ik de Jasmine & Vanille Body Soufflé het prettigst in het gebruik. De body Butter voelt heerlijk zacht aan en smelt als het ware op de huid waarna een fijn zacht velletje overblijft. Ik ruik voornamelijk een lichte jasmijngeur en mis de warme zoete vanillegeur, dat vind ik wel jammer.
De Jasmine & vanille Shower foam ruikt daarentegen wel wat zoeter maar ik mis de specifieke geur van de jasmijn en vanille.

Etos Botanical Boost
De handcrème is prima en goed verzorgend voor mijn handen en bestaat uit veel natuurlijke en verzorgende ingrediënten. Het ruikt lekker zoet en de volle crème trekt meteen in de huid wat bij een handcrème wel een prettige bijkomstigheid is.Mijn handen voelen na het gebruik zacht en gevoed aan.

Etos Botanical Boost Handcreme

Etos Botanical Boost Inci

De Elder Flower & Raspberry body foam is een erg leuk nieuw product waarbij het verzorgende schuim als een lichte verzorging voor de huid werkt. Ook dit schuim laat een licht zoet parfum op de huid achter.

Etos Botanical Schuim
Mooi van Koosje concludeert:
De nieuwe Etos Botanical Boost is een leuke en betaalbare uitbreiding van het bestaande Etos assortiment. De productlijnen hebben elk hun specifieke werking en bevatten redelijk veel natuurlijke ingrediënten. Voor mij heeft de samenwerking met de Hortus Amsterdam de doorslag gegeven om eens een aantal producten van dit merk aan te schaffen. De verpakkingen zien er door hun mooie illustraties aantrekkelijk uit. Het enige minpunt vind ik dat beide lijnen niet zo lekker ruiken en daarvoor had ik ze in eerste instantie wel gekocht. Ik vind de geuren te algemeen en deze hadden voor mij wel wat krachtiger gemogen. Neemt niet weg dat met de aankomende feestdagen in het vooruitzicht deze producten het prima zullen doen als cadeau, voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten.

Ik ben benieuwd of jullie al iets van deze nieuwe productlijn hebben geprobeerd?

Liefs Mooi van Koosje ♥

(Deze review is onafhankelijk tot stand gekomen en de producten zijn hiervoor persoonlijk door mij aangeschaft)

 

 

 

 

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge