Beautynieuws Oriflame

Oriflame Giordani Gold Essenza Parfum

22 november 2015
Oriflame Essenza

Als parfumliefhebber ben ik altijd erg geïnteresseerd wanneer er nieuwe parfums gelanceerd worden. Ook ben ik al jaren fan van het Zweedse merk Oriflame en heb ik vandaag de dag al best wat parfums in mijn verzameling. Oriflame maakt voornamelijk eau de parfums en eau de toilettes maar heeft nu een parfum in haar assortiment en wat voor één!
Binnen Oriflame’s luxe en hoogwaardige lijn Giordani Gold introduceert Oriflame haar eerste parfum Essenza.

Oriflame Giordani Gold Essenza Parfum

Uit welke ingrediënten bestaat het parfum?
De topnoot onthult het sprankelende van Calabrische bergamot. In het hart van dit bloemig-houtige parfum bevindt zich luxe Essenza sinaasappelbloesem. Deze exclusieve geurnoot is speciaal voor Oriflame ontwikkeld door sinaasappelbloesem van de hoogste kwaliteit te combineren met speciale elementen om een unieke interpretatie van deze iconische bloesem weer te geven. Samen met warm Toscaans hout in de basis zorgt deze geurnoot voor een gelukzalige geurbeleving die langdurig aanhoudt vanwege de hoge concentratie ingrediënten van dit parfum.

Oriflame Girdani Gold Essenza Parfum Het parfum Essenza is gehuld in een zware glazen flacon met gouden dop en heeft mooie accenten zoals het in reliëf geschreven logo in de dop. Het parfum Essenza is een ware eye-catcher en zeer geschikt voor de vrouw die zichzelf het allerbeste gunt of om cadeau te geven tijdens de feestdagen.

Oriflame Giordani Gold Essenza Parfum

Oriflame Giordani Gold Essenza Perfumed Body Cream 
Ik vind het altijd fijn om bij een parfum een bijpassende bodylotion of bodycrème te gebruiken. Van het parfum Essenza is ook een geparfumeerde body cream verkrijgbaar. Deze weelderige hydraterende body cream bevat de stralende bloemig-houtige schoonheid van Giordani Gold Essenza. De body cream is verrijkt met een hoge geurconcentratie voor een luxe langdurige geurervaring. De body cream is perfect om apart te gebruiken of als basis voor Giordani Gold Essenza Parfum om zo optimaal van deze geur te genieten.

Het parfum Essenza kost €62,00 voor 50ml en de geparfumeerde body crème kost €13,00 voor 250ml, deze is verkrijgbaar vanaf 27 november. De Oriflame producten worden verkocht via het directe verkoopkanaal en via de website: www.oriflame.nl 

Liefs Mooi van Koosje ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge