Green Beauty Inspiration

Green Beauty Musthaves voor de Herfst ♥

4 november 2015
Green Beauty Musthaves

Nu de herfst weer haar intrede doet en we lekker in ons warme huis verblijven is het best een goed idee om onze huid en haren eens wat extra aandacht te geven. Ik heb vier verschillende natuurlijke beauty producten en een heerlijk parfum uitgekozen die ons daarbij een beetje kunnen helpen.

Melvita Huile Extraordinaire
Melvita l’Or bio Huile Extraordinaire
Deze droge olie is geschikt voor het gezicht, lichaam en voor je haren en het bevat maar liefst vijf verschillende rijk voedende oliën. Arganolie uit Marokko, Kendi olie uit Indonesië, Inca Inchi olie en Pracaxie olie uit de Amazone en Buriti olie uit Brazilië. Deze vijf oliën zorgen voor een zachte gevoede huid en glanzend haar. De Melvita l’Or bio Huile Extraordinaire ruikt ook nog eens ontzettend lekker door de toevoeging van etherische oliën van bergamot, limoen, sinaasappel, jasmijn, vijg en vanille. Kijk voor verkooppunten op de website van Melvita. De olie kost €25,75 voor 100ml.

DrHauschka Verstevigend Masker
Dr. Hauschka Verstevigend Masker

Vooral met de veranderende temperaturen, de verwarming en de verschillen in warme en koude is het van belang onze huid goed te verzorgen. Door de plantenextracten van roos, heemst en het viooltje zorgt dit masker ervoor dat de rijpere huid die snel droog wordt, minder goed hersteld, en haar stevigheid en elasticiteit verliest intensief wordt verzorgd. Ook kun je het verstevigend masker gedurende zes weken als intensieve crèmekuur gebruiken.
De producten van Dr.Hauschka zijn verkrijgbaar bij diverse groene drogisten en biologische supermarkten. €33,50 voor 30ml.

Jane Iredale BB Cream
Jane Iredale Glow Time Full Coverage Mineral BB Cream

Fris je bleke snoet op met deze fijne minerale BB cream van het Amerikaanse merk Jane Iredale. Dit fantastische merk is nog niet zo heel erg bekend in Nederland maar ik wil jullie deze tip niet onthouden. De Glow Time Coverage Mineral BB Cream dekt enorm goed dus je hebt geen concealer nodig. Maar ook voor een naturelle look is deze BB cream erg fijn.
De producten van Jane Iredale zijn verkrijgbaar bij Parfuma.com en bij de speciaal geselecteerde schoonheidssalon. Prijs: 52,60 voor 50ml

Grown Alchemist
Grown Alchemist Antioxidant Facial Oil
De eerlijke veganistische producten van Grown Alchemist passen bij een bewuste en gezonde leefstijl. Dit van oorsprong Australische merk heeft een groot aantal zeer voedende producten in haar assortiment. De antioxidant Facial Oil bevat twee belangrijke oliën van rozenbottel en Camellia die de huid voeden en haar een ontspannen uiterlijk geeft. De bruine amberkleurige potjes en flesjes hebben een natuurlijke uitstraling en doen aan ouderwetse apothekersflesjes denken. Grown Alchemist is een 100% natuurlijk merk en verkrijgbaar bij onder andere  Izy-vaassen.nl en Skins.nl.
Een flacon van 20ml kost €39,00

Parfum Thierry Mugler Parfum
Thierry Mugler Alien Eau de Parfum
Een heerlijk parfum zorgt ervoor dat je je goed voelt. Wat dacht je van het parfum Alien van Thierry Mugler, een parfum met een warme uitstraling in een prachtig vormgegeven flacon. Het parfum bevat jasmijn, warme houttonen en een basis van sensuele amber. Met dit parfum als afsluiting kun je met een gerust hart de herfstdagen laten komen.

Toon de rode kater in de tuin

En deze foto kan ik jullie niet onthouden, Toon de rode kater moest ook even poseren tijdens het fotograferen. Dus bij deze een foto van ‘The Only Red Cat in the Village”

Liefst Mooi van Koosje ♥

 

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge