Green Beauty

Green Beauty Sunday: Green Energy Organics Body Lotion

25 oktober 2015
Header Green Beauty Sunday

Vanmorgen bedacht ik mij dat het een goed idee zou zijn om een vaste dag te kiezen waarbij ik een groen beautymerk in de picture ga zetten. Ik heb zoveel mooie producten staan die nog niet de aandacht hebben gekregen die ze verdienen en ik vind het gewoon leuk om nieuwe dingen met jullie te delen. Op Green Beauty Sunday staan alleen de groene merken in de schijnwerper omdat deze dichtbij mijn visie op schoonheid staan.

Vandaag gaat Green Beauty Sunday over het Italiaanse merk Green Energy Organics. Van dit merk heb ik de Le Rituel Extra Doux Body Lotion een tijd geleden gekocht en ik wil jullie daar graag meer over vertellen.

Green Energy Organics Body Lotion
Green Energy Organics is al sinds 1992 een pionier en leider op het gebied van gecertificeerde biologische huid- en haarverzorgingsproducten. Green Energy Organics is achttien jaar geleden in Milaan opgericht door Wilma Scarton. Deze vrouw had de overtuiging dat huid- en lichaamsverzorgingsproducten alleen uit echte biologische en hoogwaardige ingrediënten moeten bestaan en zij wilde die creëren. Ze was altijd al gefascineerd door de kracht van de natuur. Wilma creëerde haar producten op basis van luxe geheime Italiaanse rituelen, oude Mediterraanse recepten die verder geoptimaliseerd zijn aan diverse toonaangevende Italiaanse universiteiten. Zo ontstonden producten gevuld met rijke organische fruitsoorten vol vitaminen en bloemen en planten. De verjongende kracht van plantaardige stamcellen, staan garant voor een merkbare huidverbetering.

Green Energy Organics maakt zachte, heerlijk geurende producten in 4 lijnen, elk gericht op een specifiek huidtype: La Recolte des Plantes:  ontgiftend, alle huidtypen, bij overstap naar natuurlijke huidverzorging.
La Recolte des Fruits:  activerend, normale, gecombineerde huid en donkere huid.
La Recolte des Fleurs d’Oranger:  verhelderend, anti-age voor de rijpere huid.
Le Rituel Extra Doux:  ontspannend, voor de droge huid.

Green Energy Organics Bodylotion Le Rituel Extra Doux
Deze bodylotion is luxueus en heerlijk, een complete verzorging voor een huid in uitstekende conditie. Uiterst mild, romig en rijk aan natuurlijke bronnen van magnesium, vitaminen en anti-oxidanten. Opbouwend en verzachtend, een sublieme chocoladeverzorging die zelfs de meest gevoelige en gestresseerde huid onmiddellijk herstelt, hydrateert en verzorgt.

Green Energy Organics
Het is jammer dat je via de computer niet kunt ruiken want deze bodylotion ruikt namelijk heerlijk! Het is een comfortabele romige geur die meteen een goed gevoel bij mij oproept wanneer ik het gebruik. De bodylotion is vrij dun van textuur en wordt meteen door de huid opgenomen. De geur van de bodylotion blijft de hele dag subtiel bij mij en dat vind ik erg fijn. Vooral omdat ik deze bodylotion gebruik wanneer ik net wat meer ontspanning nodig heb. De bodylotion bevat veel verzachtende ingrediënten zoals Heemst, Kaasjeskruid, Calendula en Rijstkiemolie, Zonnebloemolie en Sheabutter vormen de basis ervan. De lotion heeft een lichtgele kleur waardoor je het gevoel krijgt dat je huid een lekker toetje tot zich mag nemen. Al met al heeft de bodylotion een verslavende werking. Mjammie!

Green Energy Organics
Ingrediënten: Aqua (Water), Glycerin, Caprylic/Capric Triglyceride, Helianthus Annus (Sunflower) Seed Oil*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Cetearyl Glucoside, Coco-Glucoside, Stearic Acid, Xanthan Gum, Distarch Phosphate, Malva Sylvestris (Mallow) Leaf Extract*, Althaea Officinalis Root (Heemst) Extract*, Calendula Officinalis Flower Extract*, Lactic Acid, Tocopheryl Acetate, Oryza Sativa (Rice) Bran Oil, Oryza Sativa (Rice) Starch, Thebroma cacao (cocoa) seed butter*, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil*, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil*, Potassium Sorbate, Leuconostoc (lactobacillus)/Radish Root Ferment Filtrate, Capryloyl Glycine, Parfum (Fragrance), Linalool.

*Biologische landbouw

Ik ben ook zeer benieuwd naar de andere producten uit deze lijn, voornamelijk naar de verzachtende dag en nachtcrème ben ik erg nieuwsgierig. De bodylotion heeft een erg hoog verwenfactor en naast dat deze super ruikt verzorgt hij mijn huid intensief met als resultaat een zachte en gladde huid.

De producten van Green Energy Organics bevatten geen bestraalde ingrediënten, residuen van bestrijdingsmiddelen, minerale oliën, paraffine en parabenen. Green Energy Organics is ICEO gecertificeerd. Dit garandeert de consument de natuurlijke oorsprong van de ingrediënten en de minimale schadelijke impact op het milieu en de gezondheid.

De Green Energy Organics Extra Doux bodylotion kost €13,95 voor 250ml en is verkrijgbaar bij de Groene Drogist en Joan Organics.

Liefs Mooi van Koosje ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge