Happy Products Zeep

Claus Porto Aqua de Colonia No5 Soap ♥

5 oktober 2015
Claus Porto Soap

Ik vind zeep geweldig! Ik was mij er elke dag mee en kan er erg van genieten. Van Izy Beauty & Lifestyle mocht ik dit luxe stuk zeep proberen en mijn bevindingen opschrijven. Dat hoef je mij maar een keer te vragen, want zeep testen is voor mij altijd een feest. En dat het een speciaal stuk betreft is helemaal mooi meegenomen.
Claus Porto vervaardigt al sinds 1887 op ambachtelijke wijze de beste zeep van Europa. Het Portugese bedrijf, dat ooit is opgericht door twee Duitse ondernemers met de prachtige namen Ferdinand Claus en Georges Schweder, heeft dus een lange en rijke traditie achter de rug. Alles wordt nog steeds geproduceerd in de fabriek in Porto, tot en met de uniek vormgegeven verpakkingen in Art Deco stijl.

Claus Porto Aqua de Colonia is een speciale lijn met de typische kenmerken van de Belle Epoque waarin vooral in Frankrijk kunstenaars hun culturele intrede deden in het Parijse nachtleven. De Aqua Colonia lijn is verkrijgbaar in zes verschillende geurcomposities en de collectie bestaat uit verschillende zepen en bijpassende eau de cologne.

Claus Porto Soap in Box
Oprah Winfrey
heeft de zeep van Claus Porto overigens een tijdje geleden al ontdekt. Zij deelde haar enthousiasme met heel Amerika in Oprah’s Favorite Things, de roemruchte thema-afleveringen waarin zij een uitzinnig publiek overlaadde met de mooiste en meest bijzondere cadeaus.
De zeep zit verpakt in een mooi stevig doosje en heeft een vetvrij papiertje om deze te beschermen. Het is een flink stuk zeep van 150 gram waar je lekker lang van kunt genieten.

Claus Porto Soap
Claus Porto Soap
De zeep No5 is geparfumeerd met kostbare parfumolie van geranium en sandelhout en ruikt lekker poederig. Ik vind hem zalig in het gebruik, de zeep geeft een romig schuim af en na het douchen blijf ik het parfum nog een poosje ruiken.

Ingrediënten: Sodium Palmate, Sodium Palm Kernelate, Aqua, Palm Acid, Fragrance, Argania Spinosa Kernel Oil, Palm Kernel Acid, Sodium Chloride, Glycerin, Titanium Dioxide, Tetrasodium EDTA, Tetrasodium Etodronate, CI47005, CI15850, CI77286, Limonene, Linalool, Coumarin, Citronellol.
De zeep bevat geen: parabenen, SL(E)S, propylene-glycol, dierlijke ingrediënten of minerale oliën.

Claus Porto Other Soaps
Op de bodem van het bijpassende doosje staan de overige vijf geurcomposities vermeld. De geurcreaties zijn mooi op elkaar afgestemd en No3 Arabian Wood staat op mijn verlanglijstje omdat het kruidige en de warme geurnoten mij erg aanspreken. De zeep kost €14,95 en is verkrijgbaar bij Izy Beauty & Lifestyle in Vaassen. Ben je op zoek naar een mooi en speciaal cadeautje dan kun je met deze zeep van Claus Porto zeker voor de dag komen.

Gebruik jij weleens zeep tijdens het douchen of in bad?

Liefs Mooi van Koosje ♥

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge