Beautynieuws Parfum

Rituals Cosmetics lanceert Eau de Parfum collectie Oriental Essence ♥

30 september 2015
Rituals Oriental Essence

O wat vind ik het leuk om dit bericht te schrijven aan jullie. Onlangs had ik dit nieuws al gespot maar nu is het dan eindelijk officieel, Rituals lanceert een aantal nieuwe fantastische parfums. Geheel in de traditie van de aromatische voetsporen van ’s werelds beste parfumeurs introduceert Rituals nieuwe Oriëntaalse geuren voor dames en heren.
Geïnspireerd door de route die de bekende Oriënt Express aflegt is er gebruik gemaakt van zeldzame kruiden, exotische specerijen en aroma’s uit een vervlogen tijdperk. Het resultaat is een geursensatie die doet denken aan de historische steden Istanbul, Marrakesh, Kashmir en Masquat, de bloemvalleien in India en de Tibetaanse Himalaya. De collectie bestaat uit drie luxe eau de parfums voor dames en vier voor heren. Laat je inspireren door de sferen van 1001 nacht…..
Rituals Oriental Essence Dames:
Fleurs de l’Himalaya is een verfijnd parfum met de geur van wilde orchideeën, pioenrozen uit de Himalaya en katoenmuskus. Nuit à Marrakech bevat de geur van saffraan, cederhout en mimosa. gebaseerd op de Indische theeplantages is er Eau des Indes met gember, witte thee en bergamot.

Heren:
Eau de Kashmir bevat de geur van vetiver, lavendel en bergamot. Voor een verfrissender parfum is er Blue Byzantin met watermunt, blauwe jeneverbes en cipres. Sultan de Muscat met de geur van donker hout, patchoeli en leer en doet denken aan luxe paleizen van sultans. Tot slot is er Roi d’Orient, met de ingrediënten Arabische amber, witte peper en muskus.
Rituals Oriental Essence
Bij een besteding van minimaal €40,00 ontvang je een prachtige geschenkverpakking met 2 miniaturen van deze heerlijke parfums. Ik heb er al stiekem aan geroken en ik moet zeggen dat ik heel erg enthousiast ben. Oriental Essence is vanaf oktober 2015 verkrijgbaar in alle Rituals winkels, via Rituals.com en geselecteerde warenhuizen. Prijzen vanaf €39,00 voor 50ml.

Ik ben benieuwd of jullie net zo enthousiast zijn als ik en welk parfum jullie favoriet is?

Liefs Mooi van Koosje

logo world of blisz

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge