Winactie

Winactie HEMA Soft Matt Lipbalm

20 september 2015
Hema Soft Matt lipblam winactie

Ik ben ontzettend verkouden en voel mij grieperig en daarom sta ik met een paar waterige oogjes op de foto. Maar dat mag de pret niet drukken want ik heb vandaag ontzettend veel zin om een winactie online te zetten, dat is ook alweer veel te lang geleden.
Vandaag kun je kans maken op deze fijne Soft Matt Lipbalm 07 van de HEMA en wanneer je de reviews leest zul je merken dat deze lipbalm een echte musthave is. De lipbalms zijn verkrijgbaar in 8 verschillende kleuren, zijn super gepigmenteerd en hebben een matte finish. Ik heb inmiddels een aantal kleuren in huis en wie weet win jij deze lipbalm!

HEMA Soft Matt Lipbalm 07

Wat moet je doen om te winnen?

1. Reageer op dit artikel door te vertellen waarom jij wilt winnen.
2. Like en Share het artikel op de Facebook Pagina van Mooi van Koosje.

Dat was het! Op zaterdag 3 oktober maak ik de winnaar bekend.

Veel succes! Liefs Mooi van Koosje

clipart

1 Comment

  • Reply Anita H. 21 september 2015 at 23:32

    Mooie uitbreiding van mijn (naar mijn smaak iets te bescheiden) make-upcollectie. Fijne review, mooie kleur.

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge