Green Beauty

Natura Siberica Thick Natural Daurian Body Butter ♥

18 september 2015
Natura Siberica

Elke ochtend gebruik ik een bodylotion of bodybutter en dat vind ik erg prettig. Het is een gewoonte en het kost mij maar een paar minuutjes extra. Zo probeer ik mijn huid in goede conditie te houden. Ik heb de afgelopen tijd de bodybutter van Natura Siberica gebruikt en ik vind deze erg fijn. De dikke textuur die al masserend veranderd in een olieachtige lotion vind ik iedere ochtend weer iets om naar uit te kijken.

Ik gebruik al een tijdje producten van Natura Siberica en wat voor mij dit merk extra bijzonder maakt is dat de ingrediënten afkomstig zijn uit Siberië en het Verre Oosten. In Siberië en het Verre Oosten groeien de meest krachtige en werkzame planten en kruiden die zo hun specifieke manier van gebruik hebben. Ook wordt de plaatselijke bevolking bij de productie betrokken en zo kunnen zij zichzelf weer in hun onderhoud voorzien.

Wat beloofd de Thick Natural Daurian Body Butter voor mijn huid te doen?
Natura Siberica heeft voor de Sauna & Spa lijn rijke lichaamsboters ontwikkeld, die boordevol plantenextracten en oliën uit Siberië en het Verre Oosten bevatten. Ze voeden de huid intensief en herstellen de huid zowel in de spa of sauna als daarna. De poriën van de huid worden gereinigd, geopend en diep doordrongen met actieve bestanddelen. De huid raakt bovendien verzadigd met voedzame bestanddelen, die de huid zuiveren en buitengewoon zacht maken.
De Thick Natural Daurian Body Butter bevat Ginseng, Wilde Roos, Essentiële Oliën van Citroen, Rozemarijn en Duarian Gipskruid. (Daurian is een steppegebied in Mongolië)

Natura Siberica Daurian Body Butter
*Ginseng verbetert de microcirculatie en bevordert het celvernieuwingsproces van de huid.
*Wilde Roos activeert de metabolische processen in de cellen en versterkt de huidimmuniteit.
*Essentiële oliën van Citroen en Rozemarijn versterken de aromatherapeutische werking.
*Daurian Gipskruid draagt bij tot een zachte reiniging van de huid en heeft een ontstekingsremmende werking.

Natura Siberica Duarian Body Butter
Hoe is de Thick Natural Duarian Body Butter in het gebruik?
Zoals je kunt zien op de bovenstaande foto lijkt de dikke structuur echt op boter. Wanneer je deze boter rustig in de huid masseert ontstaat er een olieachtige lotion die snel de huid intrekt en een zacht geurend velletje achterlaat. Ik vind juist deze boterachtige textuur zo geweldig omdat het zo natuurlijk oogt en aanvoelt. Ook ruikt de bodybutter lekker zacht kruidig door de toevoeging van citroen en rozemarijn. Ik heb eigenlijk niets toe te voegen, ik vind deze bodybutter gewoonweg super.

Natura Siberica

Zoals je op de ingrediëntenlijst kunt zien bevat de Daurian Body Butter veel natuurlijke en biologische ingrediënten. Het bevat veel Ginseng extract, Pijnboompittenolie en Duindoornolie, bestanddelen die je in meer producten van Natura Siberica zult tegenkomen. De producten van Natura Siberica zijn Ecocert gecertificeerd.
Kortom ik blijf lekker smeren en vooral nu het weer wat kouder wordt kan de huid wel iets extra’s gebruiken. Een flinke pot met maar liefst 370ml kost €21,50.
De producten van Natura Siberica zijn verkrijgbaar bij www.naturasiberica.nl.

Heb jij weleens iets van Natura Siberica geprobeerd?

Liefs Mooi van Koosje ♥

clipart

2 Comments

 • Reply Natasja 20 september 2015 at 06:58

  Oh, wat ziet dat er heerlijk uit!

  • Reply Mooi van Koosje 20 september 2015 at 07:40

   Ja Natasja, deze is ook heel erg lekker. Ik ben ook benieuwd naar de verstevigende bodybutter. De ingrediënten zijn veelbelovend:-))

  Leave a Reply

  CommentLuv badge