Happy Products Inspiration

‘Oh’ een erotisch magazine voor vrouwen ♥

13 september 2015
Header Oh Magazine

Nederland is een spannend en lekker opwindend magazine rijker, het Oh Magazine speciaal bedoeld voor vrouwen is een smaakvol magazine vol met erotische artikelen. Hoofdredacteur van Oh Magazine is Debby Gerritsen, bekend van het glossy tijdschrift Vega. Ik heb bewondering voor dit gedurfde initiatief en ik hoop dat dit magazine veel liefhebbers zal krijgen. Nu is het zo dat Oh Magazine geen doorsnee glossy betreft maar een magazine vol met prikkelende artikelen, foto’s en verhalen bedoeld voor vrouwen. Wanneer je niet houdt van erotiek en sex dan zou ik niet doorlezen als ik jouw was, maar dat kan ik mij haast niet voorstellen.  Oh is lekker voor vrouwen en O zo stout en ik vind het superspannend om over dit onderwerp te schrijven.

Oh Magazine James Deen
Wat kun je van Oh verwachten?
Opwindende mannen en vrouwen, (soft) pornografische foto’s en artikelen. Soms expliciet en soms alleen erotisch en prikkelend. In ieder geval laat het de verbeelding spreken. Ik heb een aantal foto’s genomen uit het ‘Oh’ magazine maar je zult begrijpen dat ik in deze blogpost de explicite foto’s achterwege laat. Daarvoor hoop ik dat ik jouw nieuwsgierigheid heb gewekt en dat je de tweede editie van het Oh Magazine koopt.

Oh Magazine
Oh Magazine
Het Oh magazine daagt jou uit en is leuk om samen met je partner in te kijken of uit voor te lezen. Als opwindend voorspel of als teaser tijdens een saaie werkdag. Of je houdt hem helemaal speciaal voor jezelf. Oh Magazine is onder andere verkrijgbaar bij de Bruna en kost €5,95. Helaas is de eerste editie uitverkocht maar deze kun je nog nabestellen. Maar wees niet getreurd op 9 oktober wordt de tweede editie gelanceerd en ik ben benieuwd, ga jij deze kopen? Spannend!

Liefs Koosje ♥

Volg Oh Magzine op Twitter @OhMagazineNL

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge