Green Beauty Natuurcosmetica

Koosje loves: Pure ecobeauty van Grown Alchemist ♥

1 september 2015
Grown Alchemist

Een van de leukste dingen van het hebben van een beautyblog is dat je regelmatig kennis maakt met prachtige nieuwe merken. Zo heb ik onlangs kennis gemaakt met Grown Alchemist, een van oorsprong Australisch merk dat vanaf vandaag verkocht gaat worden bij Izy beauty & lifestyle in Vaassen. Ik zal de aankomende tijd nog wel meer nieuwigheden delen op mijn blog want ik ben door hen gevraagd of ik artikelen wil schrijven over de mooie producten die zij in hun assortiment hebben. Dat is ontzettend leuk uiteraard en ik heb daar natuurlijk ontzettend veel zin in!

Het merk Grown Alchemist
Onlangs heb ik aan een product training van Grown Alchemist mogen deelnemen en dat was erg bijzonder en leerzaam. Langzaam groeide het besef dat er wel iets heel bijzonders in de schappen stond en mijn enthousiasme groeide per minuut. Wat vind ik dit een mooi merk! Ik houd van de uitstraling, de donkerbruine glazen flesjes, de aluminium tubes en uiteraard de samenstellingen.

Grown Alchemist
Grown Alchemist is in 2008 ontwikkeld door de uit Melbourne afkomstige broers Keston en Jeremy Muijs en is een van de snelgroeiende natuurlijke merken in Australië. De focus ligt op het produceren van geavanceerde huid, body en haarverzorgingsproducten. Grown Alchemist maakt het mogelijk om pure schoonheid te bereiken zonder het gebruik van schadelijke chemicaliën terwijl de producten hoogst effectief zijn door de toevoeging van collageen, geavanceerde peptides, hyaluronzuur en sterke antioxidanten. De producten van Grown Alchemist bevatten pure borageolie, rijk aan een zeer hoge concentratie essentiële vetzuren. Het uitgangspunt is dat iedereen de producten van Grown Alchemist kan gebruiken, ongeacht de huidtype en leeftijd. Dat maakt het merk ook zo bijzonder.

Grown Alchemist
Visie en missie van Grown Alchemist
Gespecialiseerde farmaceuten maken producten die krachtig genoeg zijn om de huid en haar textuur te beïnvloeden. Het uitgangspunt van Grown Alchemist is dan ook: ‘Regenerating beauty with superior results‘.

Ons lichaam reageert op natuurlijke wijze en vecht tegen vreemde, niet lichaamseigen stoffen die het lichaam beschouwd als giftig. Door dit proces ontstaan vrije radicalen die meewerken aan het huidverouderingsproces. De producten van Grown Alchemist bevatten zulke verfijnde plantaardige werkstoffen dat ze door ons lichaam als zodanig worden ‘herkend’ en volledig worden opgenomen.

Grown Alchemist heeft in het totaal 26 producten in haar assortiment en doet geen zaken met China vanwege haar wettelijke dierproefbeleid. De producten van Grown Alchemist worden in samenwerking met gevangenissen door gedetineerden getest en dat vind ik ook erg bijzonder. (wat zullen zij mooie huidjes hebben) Alle producten van Grown Alchemist zijn vegan (op een uitzondering na, de lipbalsem bevat bijenwas) en gecertificeerd door het ACO, Australiën Certified Organic.

Ik houd jullie op de hoogte van dit spannende merk en mocht je niet kunnen wachten dan kun je alvast de mooie website van Grown Alchemist raadplegen. Alle producten van Grown Alchemist zijn verkrijgbaar bij Izy Beauty & Lifestyle in Vaassen.

Liefs Mooi van Koosje

clipart

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge