Hippe Shops Inspiration

Hippe shops: Izy Beauty & Lifestyle Vaassen ♥

18 augustus 2015
Header Izy Vaassen

Ik woon nu ongeveer twee weken in Vaassen en ik moet mijn draai nog een beetje vinden. Als echte beauty addict ben ik natuurlijk wel al op zoek gegaan naar fijne drogisterijen en parfumerieën in de nabije omgeving. Gelukkig hoef ik niet ver te fietsen of te rijden want in de Dorpsstraat is parfumerie en drogisterij Izy gevestigd. Ik ben hier ontzettend blij mee want ik mag erg graag op zoek gaan naar nieuwe merken parfum of andere beauty producten. Maar Izy is meer dan alleen een parfumerie, ook is er een ruime assortiment aan kleding van diverse hippe merken en bijpassende accessoires zoals de sieraden van Blinckstar Amsterdam. Izy is een verleidelijke winkel waar je gastvrij wordt ontvangen en beslist eens een kijkje moet nemen. Ik heb een aantal foto’s mogen maken van een kleine selectie van de producten die verkrijgbaar zijn en hopelijk raken jullie ook net zo enthousiast als ik.

Pupa Milano
Bij Izy is het Italiaanse make-upmerk Pupa Milano verkrijgbaar, de limited edition  Coral Island is geïnspireerd op de kleuren van de zee, het zand en het koraal. voor een stijlvolle en sensuele uitstraling tijdens deze zomer!

Lalique L Amour
De prachtige flacon en dito parfum van Lalique L’Amour, een fris oriëntaals parfum met in de opening neroli, bergamot en roos. Het hart bestaat ui jasmijn, tuberoos en romige gardenia. De basis bestaat uit ceder, sandelhout en musk.

Sieraden van Blinckstar
De handgemaakte sieraden van het Nederlandse merk Blinckstar spreken mij heel erg aan, vrouwelijk maar toch met een edgy randje. Check ook eens de website voor nog meer leuke sieraden!

Izy Parfums de Marly
Prachtige flacons en dito geuren van het gerenommeerde label Parfums de Marly.

Hierbas de Ibiza
Kennen jullie het Spaanse merk Hierbas de Ibiza al? Ik heb me er een beetje in verdiept en het lijken me heerlijke producten. Hierbas de Ibiza is een familiebedrijf en gebruikt voor haar producten ingrediënten afkomstig van dit magische eiland. Lavendel, verveine, jasmijn en oranjebloesem worden gebruikt in de eau de cologne, badzout, bodybalm en showergel. Heerlijk!

Il Profumo Il Profumo is een Italiaans niche parfumhuis. De verpakkingen en de parfums zijn wederom prachtig. Van dit merk zijn ook huisparfums en geurkaarsen verkrijgbaar met dezelfde luxueuze uitstraling als deze parfums.

Abahna
Izy Abahna Balancing
Abahna heeft mooie en luxe Bath & Body producten in haar assortiment en is afkomstig uit Groot Brittannië. Met een aantal fijn geurende producten maakt Abahna het douchen en baden tot een ware wellness ervaring. De fraai vormgegeven flacons staan zeker mooi in iedere badkamer of douche!

Izy Aqua Nobile
Nog meer niche parfums van Parfums de Frapin en Nobile 1942.

Beau Republic

En tenslotte nog de Boho oorbellen en armbandjes van Beau Republic ♥ Zij zijn te volgen via hun Facebook Pagina.
Wat een heerlijkheid hè? Inmiddels heb ik al een aantal dingen op mijn verlanglijstje gezet en kan ik alvast de winkel van Izy toevoegen aan de categorie Hippe Shops. Wanneer je in de buurt bent van Vaassen zou ik beslist eens een kijkje gaan nemen! Je kunt Izy Beauty & Lifestyle volgen via hun facebookpagina, zo blijf je up to date van de laatste trends.

Liefs Mooi van Koosje ♥

clipart

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge