Oriflame Review

Oleo luxe haarverzorging van Oriflame ♥

20 juli 2015
Oriflame Oleo haarverzorging

Ik ben een fan van arganolie en ik gebruik het graag in pure vorm. Natuurlijk is arganolie de laatste tijd ontzettend hip en wordt het ontzettend vaak gebruikt in cosmetica. maar ik ben ook meteen verkocht wanneer ik zie dat er arganolie in een product is verwerkt. Oriflame brengt binnenkort de luxe Oleo haarverzorginslijn uit met argan en rozenolie. Deze lijn bestaat uit vijf producten: twee verschillende soorten haaroliën, shampoo, conditioner en een haarmasker. Naast deze verzorgende oliën bevatten de producten uit de nieuwe Oleo lijn ook extracten van kliswortel en vitamine F de zogenaamde essentiële vetzuren. Ik was ontzettend benieuwd naar deze nieuwe producten en heb de shampoo en conditioner besteld om te testen.

Oriflame Oleo Tubes
Hoe zijn de producten in het gebruik?
De Olea shampoo en conditioner zit in een mooi vormgegeven tube waarbij vooral de gouden glinsteringen in de druppel en de gouden accenten opvallen. Ik vind beide flacons er luxe uitzien en de druppel refereert naar de plantaardige oliën die in de producten zijn verwerkt. Ook zit er in beide producten kliswortel extract, dit kruid staat positief bekend om haar vele geneeskrachtige eigenschappen. Zo heeft het een hoge antioxidatieve werking en helpt het de hoofdhuid in balans te houden en roos tegen te gaan.
De shampoo ruikt fris zoet en is zeer geconcentreerd waardoor je er maar een klein beetje van nodig hebt. Het schuim is lekker romig en is goed uit het haar te wassen. De conditioner ruikt enorm lekker, een warme zoete geur komt me tijdens het gebruik tegemoet. Na het wassen voelt mijn haar verzorgd en gevoed aan, glanst mooi en wat mij opvalt is dat ik een stuk minder haren in mijn borstel heb zitten. En dat vind ik een groot pluspunt!

Oriflame Oleo Swatch
Ingrediënten Oleo shampoo: Aqua, Sodium Laureth Sulfate, Coamidopropyl betaine, Sodiumchloride, Glycol distearate, Laureth-4, Parfum, Polyquaternium-22, Dicaprylyl ether, Sodium lauroyl sarcosinate, Coco-glycoside, Glyceryl oleate, Lauryl alcohol, Sodium benzoate, Guar hydroxypropyltrimonium, Chloride citric acid, Linalool, 2-bromo-2-nitropropane-1-3-diol, Benzyl salicylate, Limonene, Formic acid, Sodium citrate, Argania spinosa kernel oil, Helianthus annuus seed oil, Linoleic acid, Rosa damascena flower oil, Oleic acid, Phenoxyethanol, Arctium lappa root extract, Palmitic acid, Stearic acid, Linolenic acid, Tocopherol, CI47005, CI16035, CI61570.

Ingrediënten Oleo conditioner: Aqua, Cetearyl alcohol, Quaternium-80, Distearoylethyl dimonium chloride, Cyclopentasilokane, Cyclohexasiloxane, Amodimethicone, Butyrospermum Parkii butter, Glycerin, Ceteareth-20, Parfum, Imidazolidinyl, Urea, Polyquarternium-37, Hydroxyethylcellulose, Methylparabenen, Propylene glycol, Propylparabenen, Citric acid, Linalool, Benzyl saucylate, Sodium citrate, Limonene, Helianthus annuus seed oil, Argania spinosa kernel oil, Linoleic acid, Rosa damascena flower oil, Phenoxyethanol, Oleic acid, Arctium lappa root extract, Palmitic acid, Stearic acid, Linolenic acid, Tocopherol, CI47005, CI16035, CI61570.

Koosje concludeert:
Deze nieuwe Oleo haarverzorgingslijn is een mooie uitbreiding van het Oriflame assortiment. De producten zien er luxe uit en hebben een fijne verzorgende werking voor mijn haren. De producten van Oriflame zijn niet volledig natuurlijk, wanneer je dat zoekt dan zou ik voor een ander merk kiezen. Het positieve effect op mijn haaruitval waar ik veel last van heb is voor mij de reden dat ik voorlopig deze shampoo en conditioner blijf gebruiken. De Oleo producten zijn verkrijgbaar vanaf 24 juli aanstaande en te vinden in brochure 11. Voor meer informatie kun je de website van Oriflame raadplegen. De Oleo shampoo en conditioner kosten nu ter introductie €12,99 per stuk. (adviesprijs €18,00)

Wat vind jij van deze producten en ken jij al de producten van Oriflame?

Liefs van Koosje ♥

clipart

1 Comment

  • Reply Amy 20 juli 2015 at 08:05

    Wat zien de producten er luxe uit, erg leuk!

  • Leave a Reply

    CommentLuv badge