Zeep

LUSH Karma & Honey Zeep Stack ♥

4 juli 2015

Afgelopen zaterdag was ik in Amsterdam en wanneer ik in Amsterdam ben ga ik altijd eventjes bij Lush kijken. Ik ben een fan van hun zepen en onlangs heb ik deze weer herontdekt. Ik gebruik bijna dagelijks een vast stukje zeep onder de douche en de zepen van Lush zijn fantastisch!

Lush Soap Header
Geen palmolie in mijn zeep!
Alle zepen van Lush bevatten geen palmolie. Palmolie wordt heel veel gebruikt in cosmetische producten en voedingsmiddelen. De vraag naar palmolie is zo groot dat tropisch regenwouden worden gekapt om palmolieplantages aan te kunnen leggen. Lush heeft haar best gedaan om een palmolievrije zeepbasis te creëren en daar ben ik erg blij mee.

Lush Karma Zeep
Zeep in cadeauverpakking

Naast de fantastische producten die lush maakt zijn ze ook een meester in hun wijze van vormgeving en productdesign. Ik kan daar erg van genieten en ook deze cadeau verpakking ziet er zo leuk uit. In het doosje zitten maar liefst twee grote stukken zeep: Karma zeep en Honey I washed the kids, beide zepen zijn bestsellers en wanneer je de geur opsnuift begrijp je wel waarom.

Creatief en een goed humeur met Lush Karma zeep
Ik ben dol op de Karma geur, een mix van patchoeli en sinaasappelolie geeft de zeep een exotische geur. De zeep geeft je een oppepper wanneer je verlegen zit om creatieve energie en zorgt voor een goed humeur. Wanneer je niet genoeg kunt krijgen van deze Karma geur is er ook een parfum, een vaste shampoo, bodycreme en een bubble bar verkrijgbaar. De Karma zeep bevat geen dierlijke ingrediënten is geschikt voor veganisten.

Lush Honey I washed the Kids Soap
Honey I washed the Kids!
Deze zeep is de best verkopende zeep die Lush in haar assortiment heeft. Hij ruikt heerlijk naar toffee caramel met een vleugje honing. Je zou er zo een hap in willen nemen! De toegevoegde aloë vera verzorgt de huid intensief. Van deze geur is er ook een douchegel, badbalistic en massagebar verkrijgbaar. Door de toevoeging van honing en bijenwas is deze zeep niet geschikt voor veganisten.

De cadeauverpakking kost €16,95. Beide zepen wegen circa 120 gram. Voor meer informatie verwijs ik je naar de webwinkel van Lush of naar een van de fysieke winkels.

Welk Lush product is jouw favoriet?

Liefs van Koosje ♥

Roos logo Mooi van Koosje

 

 

 

 

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge