Green Beauty Persbericht

Koosje presenteert: Vernieuwde Productlijn van Bee Natural ♥

2 juli 2015

Wie wel eens bij Ekoplaza komt of bij een natuurdrogist heeft vast weleens de honingraatzeepjes van De Traay gezien. Wisten jullie ook dat De Traay een uitgebreide verzorgingslijn heeft? Sinds kort is deze Bee Natural lijn helemaal vernieuwd en zijn de synthetische toevoegingen verwijderd of vervangen door een natuurlijker ingrediënt. Ook is er een mannenlijn en zijn er drie verschillende verzorgende lippenbalsems verkrijgbaar. Deze uitgebreide lichaam- en haarverzorgingslijn is BDIH gecertificeerd, geschikt voor zowel vrouwen als mannen en plasticvrij. De Traay honingmaker bestaat al sinds 1977 en maakt bijzonder producten die zowel biologische honing als honinggerelateerde ingrediënten bevatten, zoals gelee royale, propolis, stuifmeel en bijenwas. De Bee Natural lijn bevat geen synthetische geur en kleurstoffen, siliconen, parabenen of aardolieproducten.

Wat zijn de eigenschappen van honing?

* honing heeft natuurlijke antibacteriële eigenschappen
* honing bevat verschillende soorten vitamines
* honing hydrateert de huid op natuurlijke wijze
* honing helpt je huid te reinigen

Cleopatra, de mooiste vrouw ooit zou ook honing hebben gebruikt in haar dagelijkse schoonheidsritueel.

Bee Natural Bad & Douche
Waar bestaat de nieuwe Bee Natural lijn uit?

Er is een gezichtsverzorgingslijn met gezichtsreiniging en verzorging voor verschillende huidtypes. Voor de rijpere huid zijn er producten met gelee royale. (Koninginnengelei)
De haarverzorgingslijn bestaat uit verschillende shampoos en conditioners geschikt voor verschillende haartypes met heerlijke ingrediënten zoals olijf & propolis, korenbloem of cade & tijm.

De mannenlijn is nieuw in het assortiment en bestaat uit een serie van drie verschillende bath & body producten die bestaan uit milde reinigers met biologische honing en andere natuurlijke actieve stoffen met de natuurlijke geuren van lavendel, rozemarijn of verveine. Tenslotte is er aan de allerkleinsten ook gedacht, Bee Naturals hair & bodywash voor baby’s en kinderen bestaat uit de zachtste ingrediënten die de huid van je kleintje zacht en mild verzorgen. De hair & body washes voor baby’s en kinderen hebben een heerlijke geur. De verpakking is ook heel herkenbaar, het groen refereert naar de natuur en de honingraat naar de honing. Ook hebben de flacons mooie illustraties van de planten en kruiden die erin verwerkt zijn.

De prijzen van de producten variëren en zijn verkrijgbaar vanaf €3,99. Ik heb aan dit artikel een PDF bestand toe gevoegd zodat jullie de uitgebreide productlijn kunnen lezen. Voor meer informatie en verkooppunten kun je de website van Bee Natural raadplegen.

Bijlage Prijslijst de Traay

Liefs Mooi van Koosje

Rose logo Mooi van Koosje

 

 

 

 

No Comments

Leave a Reply

CommentLuv badge